• Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • YEREL HABERLER
  • POLİS-ADLİYE
  • İSTANBUL
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT EKONOMİ - İŞ DÜNYASI EĞİTİM SAĞLIK SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. 2 bin 300 ineğe tohum atıldı
GÜNCEL
10 Aralık 2018 - 13:45

2 bin 300 ineğe tohum atıldı

GÜNCEL
10 Aralık 2018 - 13:45
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
2 bin 300 ineğe tohum atıldı
-Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Kırsalda et sığırcılığını destekleme ve geliştirme projesinde ki amaç; büyükbaş hayvan üreticilerini desteklemek, kırsaldan kente göçü engellemek, bölgesel kalkınmayı sağlamak ve ülkemizde baş gösteren kırmızı et açığını azaltmayı desteklemektir.”

(FOTOĞRAFLI)

ADANA – Adana Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Karaisalı Belediyesi tarafından uygulamaya geçirilen ‘Kırsalda et sığırcılığını destekleme ve geliştirme’ projesi kapsamında bugüne kadar 2 bin 300 ineğe tohum atıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karaisalı Belediyesi arasından 2016 yılında imzalanan protokol kapsamında uygulamaya konulan ve pilot uygulama alanı olarak Karaisalı’da başlatılan ‘Kırsalda et sığırcılığını destekleme ve geliştirme’ projesinde 2018 yılı itibariyle toplam 2 bin 300 etçil simental, angus ve piedmentosa cinsi tohum atıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen etçil simental, piedmentosa ve angus cinsi sperma tohumları, Karaisalı’da faaliyet gösteren ve projeye destek veren serbest veteriner hekimleri tarafından ilçe merkezi ve kırsalda bulunan ineklere tohumlama yöntemiyle atıldı.

Karaisalı Belediyesi Yeni Doğan Buzağılara Yem Desteği Sağlıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin pilot uygulama olarak Karaisalı’da başlattığı ve önümüzde ki senelerde tüm ilçelerde uygulanacak olan ‘Kırsalda et sığırcılığını destekleme ve geliştirme’ projesine katılan ve bu kapsamda buzağısı doğan vatandaşlara Karaisalı Belediyesi tarafından yem desteği sağlandı.

Karaisalı Belediyesi ile İlçe Tarım Kredi Kooperatifi arasında imzalanan protokol ile bugüne kadar doğan 700 etçil simental, angus ve piedmentosa cinsi ineklere yem desteği sağlandı.

Bu projede ki amaçlarının büyükbaş hayvan üreticilerini desteklemek, kırsaldan kente göçü engellemek, bölgesel kalkınmayı sağlamak ve ülkemizde baş gösteren kırmızı et açığını azaltmayı desteklemek olduğunu belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “Kırsalda et sığırı yetiştiriciliği projesi sayesinde yetiştiricilerimizin ürettikleri hayvanların et veriminin, kalitesinin ve işletme karlılığının artırılması ile ilçemizin kalkınmasını sağlayacağız. İlçenin geleceğini planlayarak toplumun refah seviyesini yükseltmek istiyoruz. Uygulamaya geçen projelerle üreticilerimizi destekleyen ve desteklemeye devam eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum” dedi. 
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
"İş Adamı Mahmut Çalık Son Yolculuğuna Uğurlandı"
Başkan Fatih Keskinci Müjdeyi Verdi: Esnafa Dijital ve Ekonomik Kolaylıklar Geliyor
Başkan Fatih Keskinci Müjdeyi Verdi: Esnafa Dijital ve Ekonomik Kolaylıklar Geliyor
“Ata Yurdu, Kadim Yeşilyurt Enkaz Altında”
“Ata Yurdu, Kadim Yeşilyurt Enkaz Altında”
"Malatya'nın Yöresel Lezzeti Kömbe, Pizza Şeklinde Dünya Sahnesinde!"
Son Haberler
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret
Uzungöl'de Turizmin Gözdesi: Royal Uzungöl Otel
Uzungöl'de Turizmin Gözdesi: Royal Uzungöl Otel
Başkan Hüseyin Memiş:
Başkan Hüseyin Memiş: "Birlikten Dayanışmaya, Geçmişten Geleceğe...
MESİMDER Başkanı Mustafa Akbaba'dan Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca'ya Teşekkür geldi
MESİMDER Başkanı Mustafa Akbaba'dan Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca'ya...
Fizik Tedavi Uzmanları Adana’da bir araya geldi
Fizik Tedavi Uzmanları Adana’da bir araya geldi

Ana Sayfa
ABONELERİMİZ
GENEL
YEREL HABERLER
POLİS-ADLİYE
İSTANBUL
GÜNCEL
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
EKONOMİ - İŞ DÜNYASI
EĞİTİM SAĞLIK
SPOR
Köşe Yazarları
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • GÜNCEL
  • İSTANBUL
  • KÜLTÜR SANAT
  • POLİS-ADLİYE
  • SİYASET
  • YEREL HABERLER
  • Köşe Yazarları
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim