• Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • YEREL HABERLER
  • POLİS-ADLİYE
  • İSTANBUL
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT EKONOMİ - İŞ DÜNYASI EĞİTİM SAĞLIK SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Saadet Seçime Hazır
SİYASET
23 Mart 2015 - 11:18

Saadet Seçime Hazır

AHA İSTANBUL-Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı 7 Haziran seçimlerine yönelik hazırlıklarını tamamlayarak sahaya indi.

SİYASET
23 Mart 2015 - 11:18
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Saadet Seçime Hazır
Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) oluşturan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı il ve ilçe SKM üyelerinin katıldığı ilk Seçim koordinasyon Divan toplantısını da Bayrampaşa Kaymakamlık konferans salonunda yaptı.

Yoğun katılımın olduğu ilk SKM divan toplantısında bir konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, bu seçim döneminde bütün algı operasyonlarını bertaraf edeceklerini ve güçlü bir şekilde Meclis’e gireceklerini söyledi.

 

KANDIRILMIŞLIK SORUMLU DEĞİLSİNİZ ANLAMINA GELMEZ

 

Saadet Partisi’nin durduğu yerin en doğru yer olduğunu ve bugüne kadar milleti hiç yanıltmadıklarını vurgulayan Aydın, “Kürt sorunu var mı yok mu” tartışmasına değinerek, “Erbakan Hoca’mız Ergenekon ve Balyoz operasyonlarının yanlışlıklarını anlattığında, Oğuzhan Asiltürk Bey, bu operasyonların  ordu içindeki Amerikan karşıtlarının tasfiyesine yönelik olduğunu söylediğinde bizi Ergenekoncu ilan edenler şimdi hangi noktadalar? Dün bu davaların savcısı olanlar şimdi aldatılmışlıktan bahsediyorlar. Allah aşkına bu nasıl devlet ciddiyeti, böyle bir şey olabilir mi? Siz ülkeyi beş yıl bu operasyonlarla oyalayın, davanın savcısı olun, sonra kalkıp biz aldatıldık deyin. İyi de bunun hiç mi sorumluluğu yok. Milletin aklıyla dalga geçiliyor. Bu davalarda ve ülkenin uğradığı zarardan birinci derecede hükümet sorumludur” dedi.

 

KÜRTLERİN TEMSİLCİSİ BİR SİYASİ PARTİ DEĞİLDİR

 

Ülkedeki sorunların var ya da yok olmasının kıstaslarının kişilere endeksli hale geldiğine ve bunun ileride çok daha vahim sonuçlar doğuracağına işaret eden Aydın, “Kürt sorunu yok” tartışmasına yönelik “Bu ülkede 30 yıldan bu yana bir terör sorunu vardı. Bu sorunu ilk olarak AK Parti hükümeti ‘Kürt sorunu’ olarak adlandırdı ve buna yönelik çalışmalar yürüttü. Şimdi gelinen noktada ise Kürt sorunu yok deniliyor. Bu nasıl bir devlet ciddiyetidir! Evet, bu ülkede bir sorun var o da sorunları doğru teşhis edemeyen, bunun için de sağlıklı çözümler geliştiremeyen AK Parti zihniyeti sorunudur. Kürt kardeşlerimizin temsilcisi olarak sadece bir siyasi partinin görülmesi başlı başına bir sorundur. Adına Kürt sorunu deyip bu sorunu da sadece bir siyasi partiyi muhatap alarak çözmeye kalkmak ileride telafisi güç hasarlara yol açacaktır.

Bu iktidarın yarın kalkıp tıpkı Ergenekon ve Balyoz’da olduğu bu konularda da “yanıldık” demesi kaçınılmazdır. Çünkü bu iktidarın tek derdi günü kurtarmaya yöneliktir. Bu da ülkeye fayda getirmiyor, bu yüzden giderek kutuplaşıyoruz, milleti bir ve diri tutan bağlar zayıflatılıyor” şeklinde konuştu.

 

MİLLETİMİZ YOKSULDUR

 

Ülkenin asıl sorunlarının gözden modern hokkabazlıkla kaçırıldığını söyleyen Aydın, devletin resmi rakamlarına göre milletin borç batağında olduğunu kaydetti. Aydın, “2002 yılında ferdi kredi borçları 6,7 milyar idi, gelinen noktada ise 338 milyar lira. OECD ülkeleri arasında işsiz ve atıl genç nüfus oranında ilk sıradayız. Yoksulluğumuz sürekli borçlandırılarak örtülüyor. Sanal bir güzellik söz konusu. Halkımız bu sanal güzellikle kandırılıyor” dedi.

 

SKM BAŞKANI BELLİ OLDU

 

7 Haziran seçimlerine yönelik tüm hazırlıklarını tamamlayarak Seçim Koordinasyon Merkezleri’ni (SKM) oluşturan Saadet Partisi, İstanbul İl SKM Başkanlığına Genel İdari Kurulu üyesi ve İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya’yı getirdi. Kaya, Saadet Partisi’nin bu seçim döneminde en çok konuşulan parti olacağını, bunun için çok titiz bir çalışma yürüttüklerini söyleyerek, “halkımız Saadet’in sürprizlerine hazır olsun” dedi.
9471736.jpg
8754827.jpg
7666644.jpg
2677721.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Hüdapar Güngören belediye başkan adayıylamı seçime girecek?
Hüdapar Güngören belediye başkan adayıylamı seçime girecek?
Necmettin Erkan Milletvekili adayımı oluyor?
Necmettin Erkan Milletvekili adayımı oluyor?
 Deva Partisi Fatma Öktem Çınar,
Deva Partisi Fatma Öktem Çınar, " Seyirci değil, oyuncuyum" dedi,
10 Ocak Gazeteciler Gününde Abdullah Başçı'dan büyük incelik
10 Ocak Gazeteciler Gününde Abdullah Başçı'dan büyük incelik
Son Haberler
Mustafa Akbaba'dan Kaymakam Ayhan Terzi'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Mustafa Akbaba'dan Kaymakam Ayhan Terzi'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Malatya'da Eğitimin Yeni Adresi
Malatya'da Eğitimin Yeni Adresi "FMT Akademi Kapılarını Açtı"
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret
Uzungöl'de Turizmin Gözdesi: Royal Uzungöl Otel
Uzungöl'de Turizmin Gözdesi: Royal Uzungöl Otel
Adıyamanlılar Vakfı, Önemli Gündem Maddeleriyle Toplandı
Adıyamanlılar Vakfı, Önemli Gündem Maddeleriyle Toplandı

Ana Sayfa
ABONELERİMİZ
GENEL
YEREL HABERLER
POLİS-ADLİYE
İSTANBUL
GÜNCEL
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
EKONOMİ - İŞ DÜNYASI
EĞİTİM SAĞLIK
SPOR
Köşe Yazarları
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • GÜNCEL
  • İSTANBUL
  • KÜLTÜR SANAT
  • POLİS-ADLİYE
  • SİYASET
  • YEREL HABERLER
  • Köşe Yazarları
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim