• Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • YEREL HABERLER
  • POLİS-ADLİYE
  • İSTANBUL
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT EKONOMİ - İŞ DÜNYASI EĞİTİM SAĞLIK SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Manisa
  3. MANİSA AKHİSAR ARENA BU YILDA BİTMİYOR
Manisa
24 Ağustos 2015 - 07:46
Güncelleme: 24 Ağustos 2015 - 10:50

MANİSA AKHİSAR ARENA BU YILDA BİTMİYOR

AHA-MANİSA-Akhisar Futbol Adamları Derneği Şubesi (TÜRFAD) başkanı eski belediye başkanlarından Hüsnü Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri, yapımı adeta yılan hikayesine dönen AKHİSAR ARENA stadı inşaatını yapan, Hayranoğulları İnşaat Firmasının stat şantiye şefi, 19 yıllık İnşaat Mühendisi Müjdat Şara’dan geniş bilgi almak üzere bir toplantı yaptı. -

Manisa
24 Ağustos 2015 - 07:46
Güncelleme: 24 Ağustos 2015 - 10:50
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
 MANİSA AKHİSAR ARENA BU YILDA BİTMİYOR
2 saatlik toplantıdan sonra Şantiye şefinden, teknik ve değişik sorunlar hakkında  bilgi aldıklarını söyleyen Hüsnü Kahraman kamuoyunun ve beklenti içinde olan Akhisarlı futbolseverleri doğru bilgilendirmek için açıklama yapmanın yerinde olacağını belirterek, “ Bize önemli bir vakit ayıran  şantiye şefi inşaat mühendisi Müjdat Şara çok önemli bilgiler verdi. İhale aşaması günlerinden başlayarak, Akhisarlı olan Adnan Kazmaoğlu’nun, avam mimari projesi, detay proje yapılmak üzere ihale edildiğini, ihaleyi  Ankara’dan ARKAT Mimarlık, Mühendislik, Müşavirlik Limitet Şirketinin aldığını öğrendik.

İhaleyi veren Akhisar Belediye başkanlığı ve dolayısıyla Fen İşleri müdürlüğünün ARKAT’ı denetlemekle görevli olduğunu, Proje İhalesi ve Müşavirliğini alan ARKAT’ın Bir çok eksiklikleri ve yanlışlıklarının Hayanoğlulları İnşaat  tarafından tespit edilip Belediye ve dolayısıyla ARKAT’ın  aylarca ve halen cevap vermediklerini, Belediye ve  ihaleyi alan firma yetkililerinden gerektiği gibi destek sağlayamadıkları için sorunların artarak devam ettiğini şantiye şefi Müjdat Şara bize ifade etti. 

 

ARKAT Mimarlık, Mühendislik, Müşavirlik şirketi her ne kadar ihaleyi veren Belediye’ye karşı sorumlu olmasına rağmen birinci derecede işi savsakladığı ve yanlışlıkları düzeltmediği kanısına vardık. % 61’i biten  Akhisar Arena stadının bundan sonraki aşamaları için  İhaleyi alan firma ARKAT ve  Akhisar Belediye başkanlığının kamuoyuna doyurucu bir açıklama yapması gerektiğini, TÜRFAD Akhisar şubesi yönetimi olarak  bekliyoruz. Akhisar’ımız için çok büyük bir yatırım.

Ayrıca  örnek bir takım olan Akhisar Belediyespor’umuz  Spor Toto Süper liginde 4. Sezonuna başladı.  Futbolu  sevsin sevmesin her Akhisarlı  stadımızın bir an öne bitirilerek hizmete girmesi karşısında mutlaka mutlu olacaktır. Akhisar Erana’nın bu sezonda bitmeyeceğine inandığımız için hiç bir kurum ve özellikle  Akhisar Belediyemiz, siyasi  hesap yapmadan hareket etmelidir. Alınacak radikal ve seri kararlar sonucu en az gelecek sezon maçlarımızı Akhisar’da oynamamızı sağlamalıdır. TÜRFAD Akhisar şube yönetimi olarak  hiçbir art düşünce içersinde olmadan, Belediyemiz, ile yüklenici firma arasında, üzerimize bir görev düşerse, verilirse, diyalog ortamının sağlanmasına yardımcı olmaya hazırız.

 

 

HABER:KUBİLAY ŞENBAY
4965017.jpg
2514971.jpg
6766259.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Manisa'da feci kaza 11 işçi yaralandı
Manisa'da feci kaza 11 işçi yaralandı
Akhisar'ın kuaförleri Durmuş Özçelik'ten sorulacak
Akhisar'ın kuaförleri Durmuş Özçelik'ten sorulacak
Akhisar'da kazan kaynıyor artık
Akhisar'da kazan kaynıyor artık
Zabıta çağrıda bulundu
Zabıta çağrıda bulundu "Geleceğimize hep birlikte yeşertelim "
Son Haberler
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret
Uzungöl'de Turizmin Gözdesi: Royal Uzungöl Otel
Uzungöl'de Turizmin Gözdesi: Royal Uzungöl Otel
Başkan Hüseyin Memiş:
Başkan Hüseyin Memiş: "Birlikten Dayanışmaya, Geçmişten Geleceğe...
MESİMDER Başkanı Mustafa Akbaba'dan Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca'ya Teşekkür geldi
MESİMDER Başkanı Mustafa Akbaba'dan Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca'ya...
Ev Yangını Paniğe Neden Oldu
Ev Yangını Paniğe Neden Oldu

Ana Sayfa
ABONELERİMİZ
GENEL
YEREL HABERLER
POLİS-ADLİYE
İSTANBUL
GÜNCEL
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
EKONOMİ - İŞ DÜNYASI
EĞİTİM SAĞLIK
SPOR
Köşe Yazarları
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • GÜNCEL
  • İSTANBUL
  • KÜLTÜR SANAT
  • POLİS-ADLİYE
  • SİYASET
  • YEREL HABERLER
  • Köşe Yazarları
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim