• Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • YEREL HABERLER
  • POLİS-ADLİYE
  • İSTANBUL
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT EKONOMİ - İŞ DÜNYASI EĞİTİM SAĞLIK SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Malatya
  3. Malatya Büyükşehirden Büyük Hamle
Malatya
05 Ocak 2015 - 14:41
Güncelleme: 05 Ocak 2015 - 15:02

Malatya Büyükşehirden Büyük Hamle

AHA MALATYA-Malatya Büyükşehir Belediyesi, 5 adet silindir, 1 adet eskavatör, 1 adet yükleyici, 3 adet beko loder, 1 adet greyder ile 41 adet kamyon satın aldı. Satın alınan araçların toplam bedeli 11 milyon lira.

Malatya
05 Ocak 2015 - 14:41
Güncelleme: 05 Ocak 2015 - 15:02
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Malatya Büyükşehirden Büyük Hamle
·        Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni alınan araçlarla birlikte araç-gereç ihtiyacının büyük oranda giderildiğini söyledi.

 

Hızlı ve kaliteli hizmetler üreterek vatandaşların hayatlarını kolaylaştırmak için çalışmalar yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, araç altyapısını güçlendirmeye devam ediyor.

Büyükşehir statüsüne kavuştuktan sonra il genelinden sorumlu olan Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz aylarda MASKİ araç filosuna dahil ettiği 123 aracın ardından, şimdi de Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere 11 adet iş makinesi ile 41 adet kamyon satın aldı.

11 adet iş makinesi

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplamda 2 milyon 520 bin lira karşılığında 5 adet silindir, 1 adet Eskavatör, 1 adet yükleyici, 3 adet Beko Loder ve 1 adet Greyder olmak üzere toplam 11 adet iş makinesi alındı. Yeni alınan iş makinelerinin resmi işlemleri tamamlanıncaya kadar Belediye önünde sergileneceği, işlemlerin tamamlanmasının ardından ise hizmete sunulacağı belirtildi.

41 adet kamyon

Büyükşehir Belediyesi tarafından 5’i çekici olmak üzere toplam 41 adet de kamyon satın alındı. 8 milyon 218 bin lira karşılığında alınan kamyonların,  şu anda damper ekipmanlarının monte edildiği ve önümüzdeki ay hizmete gireceği

kaydedildi

52 araç için 11 milyon lira

Büyükşehir Belediyesi, yeni aldığı toplam 52 araç için 10 milyon 738 bin lira ödeme yaptı. Geçtiğimiz aylarda MASKİ bünyesine 123 araç dahil eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, yeni aldığı 52 araç sayesinde, daha hızlı ve kaliteli hizmetler üretecek.

4 Ekip kuruldu

Büyükşehir ile birlikte özellikle ilçe ve kırsalda ihmal edilen yolların bakım, tamir ve asfaltlanmasında yoğun bir tempo sergileyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, buralara daha hızlı ve kaliteli hizmet verilmesi amacıyla ilçelere yakın, ortak noktalarda 4 adet yama ve bakım ekibi kurdu. İlkbaharda hizmete başlayacak olan bu ekipler, ilçe ve bağlı mahallelerde yol tamir, bakım ve yama çalışmaları yapacak.

 

Mobil konkasör tesisi alınacak

Öte yandan Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, kırsalda yapılacak yatırım ve hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli bir şekilde yapılmasının yanı sıra maliyetinin de düşürülmesi amacıyla, seyyar konkasör tesisinin alınacağı belirtildi.

Satın alma çalışmalarının sürdürüldüğü seyyar konkasör tesisinin kırsal alanlarda gezdirilerek, daha kaliteli, hızlı ve ekonomik çalışmalar yapılacağı bildirildi.

Başkan Çakır: 2015 yılında yoğun bir saha çalışması gerekiyor

Araç alımları ile ilgili bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir yapılanmasıyla birlikte önemli miktarda araç-gereç ihtiyacının doğduğunu belirterek, bugüne kadar alınan araçlarla bu ihtiyacın büyük oranda giderildiğini söyledi.

Geçtiğimiz aylarda 123 aracın MASKİ’ye kazandırıldığını, şimdi de Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından kullanılmak üzere 52 aracın alındığını söyleyen Çakır, “Şu anda 11 adet iş makinemizi teslim aldık. Önümüzdeki haftalarda da kamyonlarımızı teslim alacağız.  5 yıllık planlama yapıldı. Kalan 4 yıllık süre içinde yapacağımız yol ve alt yapı hizmetleri için araç yapılanması gerekiyordu. Bu araçlar bu nedenle alındı. Önümüzdeki yıl çok ciddi bir saha çalışması gerektiriyor. Büyükşehir Belediyemizin her açıdan güçlü olması gerekiyor. Bu eksiklikleri bu süreçte önemli ölçüde giderdik. Bunun neticesinde daha çok hizmet gelecek. Bu makinelerimizin Malatya’ya ve belediyemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
7631805.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Av. Mesut Karadağ Müjdeyi verdi,Malatya Kale İkizpınar Köyü Derneği Hayaline Kavuştu,  Mülkiyetini Aldı
Av. Mesut Karadağ Müjdeyi verdi,Malatya Kale İkizpınar Köyü Derneği Hayaline Kavuştu,  Mülkiyetini Aldı
Gözde Anıl & Mustafa Sezginin düeti
Gözde Anıl & Mustafa Sezginin düeti "Angara'nın Dilberi" Türküsü Dijital Platformlarda Yayında
Doğanyol Dernekler Federasyonu Kongresinde Uygun Öztürk Bir Kez Daha Güven Tazeledi
Doğanyol Dernekler Federasyonu Kongresinde Uygun Öztürk Bir Kez Daha Güven Tazeledi
Başkan Nihat Demir İlk Kez Torun Sevinci Yaşadı, ilk tebrik Mustafa Akbaba ve Nedim Kuşcu 'dan geldi
Başkan Nihat Demir İlk Kez Torun Sevinci Yaşadı, ilk tebrik Mustafa Akbaba ve Nedim Kuşcu 'dan geldi
Son Haberler
İstesob Başkanı Mesut Şengün'e Güngören'de Tam Destek
İstesob Başkanı Mesut Şengün'e Güngören'de Tam Destek
"İş Adamı Mahmut Çalık Son Yolculuğuna Uğurlandı"
Burak Ekici ve Sinem Demiral Dünya evine girdi
Burak Ekici ve Sinem Demiral Dünya evine girdi
Kahramanoğlu İnşaat Güngören’in Geleceğine İmzasını Atıyor
Kahramanoğlu İnşaat Güngören’in Geleceğine İmzasını Atıyor
Eğitimci Yazar Abdurrahman Ensari'den Başkan Mustafa Akbaba,
Eğitimci Yazar Abdurrahman Ensari'den Başkan Mustafa Akbaba, "Haykırıyorum,...
Kırklareli'nde Sayaçlara ‘’Don’’ Uyarısı
Kırklareli'nde Sayaçlara ‘’Don’’ Uyarısı

Ana Sayfa
ABONELERİMİZ
GENEL
YEREL HABERLER
POLİS-ADLİYE
İSTANBUL
GÜNCEL
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
EKONOMİ - İŞ DÜNYASI
EĞİTİM SAĞLIK
SPOR
Köşe Yazarları
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • GÜNCEL
  • İSTANBUL
  • KÜLTÜR SANAT
  • POLİS-ADLİYE
  • SİYASET
  • YEREL HABERLER
  • Köşe Yazarları
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim