• Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • YEREL HABERLER
  • POLİS-ADLİYE
  • İSTANBUL
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT EKONOMİ - İŞ DÜNYASI EĞİTİM SAĞLIK SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Adana
  3. Hadi: "Gençleri Spora Yönlendirmek İçin Kent Konseyi Öğrenci Meclisi Yöneticileriyle Projeler Üreteceğiz"
Adana
26 Eylül 2014 - 10:53
Güncelleme: 26 Eylül 2014 - 10:57

Hadi: "Gençleri Spora Yönlendirmek İçin Kent Konseyi Öğrenci Meclisi Yöneticileriyle Projeler Üreteceğiz"

AHA ADANA-Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, gençleri spora yönlendirmek için kent konseyi öğrenci meclisi yöneticileriyle projeler üreteceklerini söyledi.

Adana
26 Eylül 2014 - 10:53
Güncelleme: 26 Eylül 2014 - 10:57
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Hadi: “Gençleri Spora Yönlendirmek İçin Kent Konseyi Öğrenci Meclisi Yöneticileriyle Projeler Üreteceğiz”
Hadi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kuruluyla göreve gelen Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Öğrenci Meclisi Başkanı Muhammed Şamil Kılıçparlar, Başkan Vekili Muhammed Sefa Öngüç, Genel Koordinatör Hüzeyfe Beyaz ve Genel Sekreter Emin Öngüç’ü makamında kabul ederek, Kent Konseyi Öğrenci Meclisi çalışmaları hakkında bilgi alarak, yeni göreve seçilen yöneticileri kutladı.

Spora katkı sağlayan tüm kişi ve kurumlara gereken desteği verdiklerini ifade eden Hadi, şöyle devam etti:

“Öncelikle göreve seçilen ve gençliğe önemli katkılarının olacağına inandığım, yeni yöneticileri tebrik ediyorum. Daha önceki yıllarda olduğu gibi gençleri spora yönlendirmek için Kent Konseyi Öğrenci Meclisi yöneticileriyle projeler üreteceğiz ve bunu yaşama geçireceğiz.  Seyhan ve Yüreğir Gençlik Merkezi’nden gençlerin her zaman yararlanmalarını sağlayacağız. Gençlik Merkezi’nde, satranç, ebru, gitar, İngilizce, resim, halkoyunları, bilgisayar, bağlama kursları açılıyor. Ayrıca kültür gezileri düzenleniyor. Bizim kuruluş amacımız, öncelikle gençlere ve tüm vatandaşlara spor yaptırmaktır. Bu kapsamda; tesislerimiz ve 400 çalışanımızla spor yapmak isteyen vatandaşların hizmetindeyiz. İnanıyorum ki Kent Konseyi Öğrenci Meclisi yöneticileriyle binlerce gencimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora kanalize edeceğiz.”

-KILIÇPARLAR: “GENÇLERİ SPOR YOLUYLA KAYNAŞTIRACAĞIZ”-

Kent Konseyi Öğrenci Meclisi Başkanı Muhammed Şamil Kılıçparlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi’nin kendilerini çok sıcak karşıladığını, Hadi’nin deneyimlerinden yararlanacaklarını, ortak hedeflerinin vatanını seven, geleneklerine bağlı gençleri spor yoluyla kaynaştırmak, spor bilinci ve kültürü aşılamak olacağını belirterek, Hadi’ye teşekkür ettiler.
5409659.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Vali Mahmut Demirtaş şehit Uzman Çavuş Soner Gökçü'nün Mevlidine katıldı
Vali Mahmut Demirtaş şehit Uzman Çavuş Soner Gökçü'nün Mevlidine katıldı
Zehir Tacirleri Adana Emniyeti'nden Kaçamadı
Zehir Tacirleri Adana Emniyeti'nden Kaçamadı
BEYHAN DEMİRTAŞ, ‘’YÖN VEREN KADINLAR ZİRVESİ’’NE KATILDI
BEYHAN DEMİRTAŞ, ‘’YÖN VEREN KADINLAR ZİRVESİ’’NE KATILDI
"BİR DAMLA KAN İLE YAŞAMA ŞANS VER"
Son Haberler
Ali Kaya'dan Türk Halk Müziğine Yeni Soluk:
Ali Kaya'dan Türk Halk Müziğine Yeni Soluk: "Sarı Turnam" ve "Gülendam...
Mustafa Akbaba'dan Kaymakam Ayhan Terzi'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Mustafa Akbaba'dan Kaymakam Ayhan Terzi'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Malatya'da Eğitimin Yeni Adresi
Malatya'da Eğitimin Yeni Adresi "FMT Akademi Kapılarını Açtı"
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Özgür Subaşı Betül Halitoğulları'nı Ziyaret Etti
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret
Meslek Okulları Derneği'nden Akçadağ Milli Eğitim'e Ziyaret
Delican: Yanlış Hesap Bağdat'tan Döndü, Kazanan İzmir Oldu
Delican: Yanlış Hesap Bağdat'tan Döndü, Kazanan İzmir Oldu

Ana Sayfa
ABONELERİMİZ
GENEL
YEREL HABERLER
POLİS-ADLİYE
İSTANBUL
GÜNCEL
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
EKONOMİ - İŞ DÜNYASI
EĞİTİM SAĞLIK
SPOR
Köşe Yazarları
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • GÜNCEL
  • İSTANBUL
  • KÜLTÜR SANAT
  • POLİS-ADLİYE
  • SİYASET
  • YEREL HABERLER
  • Köşe Yazarları
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim