Güngören lezzet mekaı olup, damak tadını bilenlerin durak noktası. Tekstil ile ün yapmış Güngören şimdi de restorantta lokantaları ile Lezzet üstü oldu. Güngören kebapçılar, 40 -50 çeşit lezzet üreten yöresel damağa hitap eden yemek restaurantları,Pide ve lahmacun salonları, çorbacılar, kafe ve Büfe işletmecileri ile Güngören İstanbul'da aranan lezzet mekanlarından biri oldu. Güngören'deki işletmecilerin artık bir çatısı olacak. Balcı Kardeşler Et Restaurant yönetim kurulu üyesi Yunus Balcı çatı kuruluşu olacak Güngören Restorant ve Lokantalarcılar Derneği kurma çalışmaları için start verdi. Başkan Yunus Balcı Dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken " Güngören ilçelerimiz her yönüyle marka bir kenttir. Dünya markası olan Tekstil sanayisi sonrası, lezzet mekanlarıyla adından sıkça söz ettiren Güngören 125 milyon yıllık cirosuyla saklı ve gizli kalmış Restaurant lokanta pide lahmacun salonları çorbacılar büfeler gibi İşletmeleri barındırıyor. Gürgören ilçemiz marka değeri yüksek bir ilçe olup kuracağımız Güngören Restaurantlar ve Lokantacılar Derneği ile marka değerimizi değer katacak çalışmalara imza atacağız. Mesleki Birlik beraberliğin yanısıra özel planladığımız sosyal çalışmalarla ilçemize hizmet edip komşu ilçe ve illerden gelecek misafirlerimizi ağırlayacağız"dedi.Dernek Kuruluş çalışmalarına start veren Başkan Yunus Balcı'yı ilk tebrik Güngören Belediye Meclis Üyesi Gökhan Arslan ve Güngören Trabzon'lular Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz ile Meslek Okullar Dernek Başkanı Mustafa Akbaba ve vekili Mehmet İsimbay, iş adamı Mesut Kepek'den geldi.
İSTANBUL
28 Ağustos 2021 - 18:13
Güncelleme: 28 Ağustos 2021 - 19:12
Güngören Restaurantlar ve Lokantacılar Derneği için Yunus Balcı BİSMİLLAH dedi.
AHA İSTANBUL - Lezzet üstü Güngören yeni derneğine kavuşuyor, Güngören Restaurancılar ve Lokantacılar Derneği kuruluş çalışmalarına Yunus Balcı Start verdi.
İSTANBUL
28 Ağustos 2021 - 18:13
Güncelleme: 28 Ağustos 2021 - 19:12