• Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • YEREL HABERLER
  • POLİS-ADLİYE
  • İSTANBUL
  • GÜNCEL
  • SİYASET
  • KÜLTÜR SANAT EKONOMİ - İŞ DÜNYASI EĞİTİM SAĞLIK SPOR
  • Ara
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASET
  3. Burhaniye Ak Parti Adayı Necdet Uysal
SİYASET
13 Aralık 2013 - 06:19

Burhaniye Ak Parti Adayı Necdet Uysal

SİYASET
13 Aralık 2013 - 06:19
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Burhaniye Ak Parti Adayı Necdet Uysal
AHA - BALIKESİR-Burhaniye ilçesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur, Burhaniyeli İş adamı Necdet Uysal’ın AK Parti Belediye Başkan adaylığını açıkladı. Uysal, “Burhaniye için çok çalışmak istiyorum.”



Balıkesir’in Burhaniye ilçesini ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur, Ahmet Akın Kültür Merkezinde halkla buluştu ve Burhaniyeli İş adamı Necdet Uysal’ın AK Parti Belediye Başkan adaylığını açıkladı.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur’un Burhaniye ziyareti Kuvayı Milliye anıtı önünde başladı ve araç konvoyu ile Ahmet Akın Kültür merkezine geldi.

“BALIKESİR’İN 600 KÖYÜ VAR”

“Balıkesir Büyükşehir oluyor. İlk olarak 1984 yılında Rahmetli Özal, döneminde özel yasa çıkarttı. İstanbul, Ankara, İzmir ilk kez Büyükşehir oldu. Daha sonra bu sayı 16 ya çıktı. Şimdi yeni 14 il daha Büyükşehir oldu ve Büyükşehir sayısı 30 oldu. Burhaniye’nin toplam 52 bin nüfusu var. 10 bini belde ve köylerde yaşıyor. Daha önce bu 10 bin vatandaşımız Burhaniye belediyesi için oy kullanmıyordu. Belediye O zaman Pelitköy ve köyler ile ilgilenmiyordu. 30 Mart tarihinden sonra belediye başkanımız AK Partili olacak ve AK Partinin eli her yere değecek. 30 Mart tarihinden itibaren tüm köylerimiz ile Burhaniye Belediye başkanımız ilgilenecek” diye bilgi veren Uğur, “Artık, Büyükşehir’in geliri artıyor. Toplanan verginin yüzde 6’sı Balıkesir’e gelecek. Balıkesir’in 600 trilyon geliri olacak. Balıkesir’in 900 köyü var. Köylü milletin efendisi de neden bu güne kadar Büyükşehir’e oy kullanmıyordu. Büyükşehir Belediyesi olarak köylümüzün tüm işleri ile biz ilgileneceğiz. Eğer hizmet etmeksek, oy alamayız. Hizmetin ayağa gitmesini sağlayacağız” diye köylere ve kalkın duyarlılıklarına özen göstereceklerini ifade etti.

“BURHANİYE’DE 3 SENEDİR DEVLET HASTANESİ YAPILAMADI”

Balıkesir’in 18 ilçesinden 17 ilçesini gezdiklerini söyleyen, ülkede muhalefetin çivisi yok olduğunu, ülkede edebiyat yapılıp, ‘Çamur at, İzi kalsın’ türü muhalefet yapıldığını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur, Burada da Burhaniye Devlet Hastanesi yapılamadı ve yolda kaldığını söyledi.

Burhaniye Belediyesinin yer gösterilemediği için 3 senedir Devlet Hastanesi yapılamadığını, yer gösterilseydi ve merkezi hükümetle uyumlu bir belediye başkanı olup, uyum sağlansaydı bu gün çoktan yapılıp teslim aşamasına geleceğini açıklayan Edip Uğur, aynı yıllarda temelleri atılan Ayvalık, Dursunbey ve Erdek’in Devlet Hastaneleri inşaatlarının teslim aşamalarına gelmek üzere olduğunu söyledi.

UYSAL, “BURHANİYE İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK İSTİYORUM”

1994–1999 yılları arasında başarılı bir Burhaniye Belediye Başkanlığı yapan ve AK Parti’nin Burhaniye Belediye Başkan adayı olan iş adamı Necdet Uysal’ı sahneye davet edip, ellerini havaya kaldırdıktan sonra Burhaniye Belediye Başkan adaylığını açıklayan Edip Uğur, “Burhaniye’ye hayırlı olsun. AK Partiye hayırlı olsun” dedi.

Burhaniye AK Parti Belediye Başkan adaylığı açıklanması sonrası çok duygulanan, konuşmada zorlanan, böylesine önemli bir göreve layık gördüğünüz için teşekkür eden AK Parti Belediye Başkan adayı Necdet Uysal, “Burhaniye için çok çalışmak istiyorum. Çok çalışan bir Başbakanın arkasında durabilmek için çok çalışmamız gerekiyor. İyi niyetle tüm Burhaniye halkını kucaklayacağız. Hizmet vermeye ve açıklayacağımız projelerimizi tamamlamamız için Allah yardımcımız olsun” diyerek ‘Burhaniye halkına çok çalışma sözü’ verdi.

Seçimleri kazandıklarında parti rozetimizi bırakarak, tüm halkımıza en iyi hizmeti vermek için gece gündüz çalışacaklarını sözünü veren Necdet Uysal,   “Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

BURHANİYE’NİN ‘AK BELEDİYE’ ZAMANI

Burhaniye’nin ‘AK Belediye’ ile tanışmasının zamanının geldiğini söyleyen AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Özer Koyuncu, “Allahın izni ile Burhaniye’de seçimi kazanırken, Büyükşehir’e de katkı sağlayacağız” diye konuştu.



Burhaniye Ahmet Akın Kültür Merkezinde yapılan Belediye Başkanı adayı açıklamasına Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Cemal Öztaylan, İl başkanı Mahmut Poyrazlı, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.


HABER-Enver DOLGUN

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Hüdapar Güngören belediye başkan adayıylamı seçime girecek?
Hüdapar Güngören belediye başkan adayıylamı seçime girecek?
Necmettin Erkan Milletvekili adayımı oluyor?
Necmettin Erkan Milletvekili adayımı oluyor?
 Deva Partisi Fatma Öktem Çınar,
Deva Partisi Fatma Öktem Çınar, " Seyirci değil, oyuncuyum" dedi,
10 Ocak Gazeteciler Gününde Abdullah Başçı'dan büyük incelik
10 Ocak Gazeteciler Gününde Abdullah Başçı'dan büyük incelik
Son Haberler
Savaşçı ve Savcı Aileleri Evren Savaşçı İçin Yas Tutuyor
Savaşçı ve Savcı Aileleri Evren Savaşçı İçin Yas Tutuyor
MHP Güngören İlçe Başkanlığı Kongresi'nde Kemal Uysal Güven Tazeledi
MHP Güngören İlçe Başkanlığı Kongresi'nde Kemal Uysal Güven Tazeledi
Güngören Belediyespor 2026–2027 Sezonunu Coşkulu Açılış Programıyla Karşıladı
Güngören Belediyespor 2026–2027 Sezonunu Coşkulu Açılış Programıyla...
Ali Kaya'dan Türk Halk Müziğine Yeni Soluk:
Ali Kaya'dan Türk Halk Müziğine Yeni Soluk: "Sarı Turnam" ve "Gülendam...
Mustafa Akbaba'dan Kaymakam Ayhan Terzi'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Mustafa Akbaba'dan Kaymakam Ayhan Terzi'ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Mesiad'ın Yeni Patronu Yusuf Gecü Oldu
Mesiad'ın Yeni Patronu Yusuf Gecü Oldu

Ana Sayfa
ABONELERİMİZ
GENEL
YEREL HABERLER
POLİS-ADLİYE
İSTANBUL
GÜNCEL
SİYASET
KÜLTÜR SANAT
EKONOMİ - İŞ DÜNYASI
EĞİTİM SAĞLIK
SPOR
Köşe Yazarları
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • ABONELERİMİZ
  • GENEL
  • GÜNCEL
  • İSTANBUL
  • KÜLTÜR SANAT
  • POLİS-ADLİYE
  • SİYASET
  • YEREL HABERLER
  • Köşe Yazarları
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • ABONE VE REKLAM TARİFELERİ
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim