Zuhal Arslan 43 yıllık ömrü geride bırakarak hayata veda etti

AHA İSTANBUL - Yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan Zuhal aslan sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü.

Aslen Trabzonlu olan Zuhal Arslan 43 yaşında hayata doyamadan yaşama veda etti. Yakalndığı amansız hastalık Zuhal Arslan'ı hayattan çekip aldı. Zühal Arslan için Haznedar Merkez camisinde ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı safların  acılı Arslan ailesini bu acı gününde yanlız bırakmayan dostları yer alırlarken evlat acısı yaşayan Rahmetlinin babası Halil Arslan yakınlarının tesellisi ile ayakda zor durdu. Rahmetlinin annesi Huriye Arslan ise evladının bir türlü giyemediği gelinlik duvağını tabutun üstüne koyarak musalla taşında yatan kızının naaşı başında bir an olsun ayrılmazken yakın dostları onu yanlız bırakmadı. Rahmetlinin kız kardeşi Zeynep Arslan ise kardeş acısını en derinden yaşadı.

 İBB mezarlıklar müdürlüğü imamı Mahmut Bahtiyaroğlu kıldırırken semaya açılan ellerde edilen dualarda rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Arslan ailesinin acısını paylaşan ve cenaze safında rahmetlinin babası Halil Arslan'ın yanında  Eski Bakan yardımcısı , Güngören belediyesi kurucu eski başkanı Yahya Baş   yer aldı. Ak parti ilçe başkanı Bünyamin Baş, İyi Parti ilçe başkanı Ayhan Kurt, başkan yardımcısı Arif Efendiler, Ak parti yönetim kurulu üyesi Muhammet Yazıcı, eski başkan yardımcısı Hanife Aytaç, Eski il genel meclis üyesi Seyfettin Dilaver, Eski Akıncılar cami vakfı başkanı Aydın Aşıkkutlu, eski zabıta müdürü Hasan Dama, Trabzon Cuma pazarı dernek başkanı Yaşar Çakır, iş adamı Hızır Aşıkkutlu, Nurullah Özbey, Sinan Sağlam , Meryem Gencal ve ismini sayamadığımız çok sayıda ailenin yakın dostları ve sevenleri saflarda yer alarak acıları paylaştılar. 

Rahmetlinin naaşı dualarla omuzlarda uğurlanarak ebedi istirahatgahı olan Hadımköy'de bulunan aile kabristanına defnedildi .Taziyeler Güngören'deki evinde alındı.