Zinnur Çavuşoğlu dua ve göz yaşlarıyla ebediyete uğurlandı

AHA İSTANBUL - Geçirdiği beyin kanaması sonucu genç yaşta hayatını kaybeden Zinnur Çavuşoğlu sevdiklerini gözüyaşlı geride bırakarak hakka yürüdü.

Aslen Makedonyalı olan Zinnur Çavuşoğlu geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata veda etti. İki çocuk annesi Zinnur Çavuşoğlu için Küçükçekmece Yavuz Selim camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazıyla dualarla ebediyete  uğurlandı. Rahmetlinin kardeşleri Çavuşoğlu çanta sanayinin sahipleri  İrfan ve Hasip Çavuşoğlu kardeşler ile rahmetlinin dayısı Mehdi Mülazımoğlu ve rahmetlinin çocukları Mesut,  Serhat Şentürk kardeşler musalla taşında yatan  Zinnur Çavuşoğlu'nun naaşı başında taziyeleri kabul ettiler. Rahmetlinin yakın akrabaları gözyaşlarına boğulurken Çavuşoğlu ailesini acısına ortak olanlar cenaze namazı saflarında yerlerini aldılar. Güngören Ak parti ilçe Başkanı Bünyamin Baş ve ismini sayamadığım çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve işadamları cenaze namazında hazır bulundular. 

İBB mezarlıklar müdürlüğü imamı Ertan Ünal'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı dualarla omuzlardaTepeüstü mezarlığına uğurlanrak aile kabristanına defnedildi. 

Rahmetlinin yakın akrabası olan Güngören Ak parti ilçe Başkanı Bünyamin Baş dualarla ebediyete uğurladı Zinnet Çavuşoğlu'nun yad ederken " Üzerimizde emeği olan çok değerli bir insandı. İnce ruhlu bir insandı. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun"dedi.