Zeytinburnun'da Vatandaşın mağduriyetine basın yetişti

Zeytinburnu belediyesi hizmet binası otoparkında aracı mahsur kalan sağlık görevlileri Belediye yetkililerinden yardım alamayınca basın imdada yetişti.

Zeytinburnu Belediye başkanlığı hizmet binası altında özel işletmesi olan hizmete devam eden kapalı otoparkta bir gün öncesinden aracını park eden sağlık görevlileri Pandemi'den dolayı kapalı olan otoparka gelince kimsenin olmamasından dolayı aracını alamadı. Görev kartları ve yol izinleri araçta bulunduğundan dolayı mağdur oldular.  Zeytinburnu Belediye binasındaki güvenliğinden yardım isteselerde çözüm üretilmedi. Çözüm merkezini arayan vatandaş yetkisiz yetkililerle karşılaştı. Mağduriyetin giderilmesi için tek çare basına müracaat edip, Meydan otoparkı  işletmenin sosyal hesabına yardım çağrısında bulundular. Haber ajansımızın ekibi de mağduriyetin giderilmesi için belediye binasına giderek yetkililerden yardım isteseler de aynı sonuçla karşılaştı.  Haber ekibimizin Zeytinburnu'nda bulunan gazeteci bir arkadaşıda devreye girerek yetkililere ulaşarak ancak vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için otopark yetkililer ne görüşüldü. Otopark işletmesinin sosyal medyası çok güçlü ve hızlı aktif olup, vatandaşın imdat çağrısına cevap gelerek yetkili görüştürme mesajı geldi. Basın ve sosyal medyadaki iletişimle sorun çözülürken  kişisel müracaatların maalesef günümüzde etkisi olmadığı bir daha göz önüne serildi. Zeytinburnu belediyesinin, çevre güvenliği bina güvenliği, işletme güvenliği açısından yeniden bir çalışma yapması bekleniyor. 

Haber ekibimiz ayrıca ulaştığı iletişim bilgilerini Zeytinburnu Belediye başkanlığı çözüm merkezine ve bizzat iletirken, en azından otoparkla ileride doğacak sorunları da tamamen çözmüş oldu. Otopark yetkilinin belediye başkanlık binasının karşısındaki binada oturması, yetkililerin yaklaşımlarındaki sorumsuzluğunu da bir daha gözler önüne serdi.