Zeyço Fest 2019'a Davetlisiniz

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Zeytinburnu Çocuk Festivali (ZeyÇo Fest 2019) Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) tarafından düzenleniyor.

 

ZeyÇo Fest 2019’da; Origami, Quilling, Kinetik Kum, Oyun Hamuru, Kapla Denge Oyunu, Parmak Boyama, Pixel, Ekolojik Hikaye, Kuş Evi Boyama, Organik Bloklar, Resim Boyama, Oyuncaklı Sabun, Kum Boyama, Sihirli Anahtarlık, Maske Tasarım, Rüzgar Gülü, Eva Gözlük, Ritim, Çocuk Hakları (ebeveyn-çocuk), Geri Dönüşüm, Animasyonlu Defter, Benim Gözümden Çocuk (anne-çocuk), Güneş Saati atölyeleri olmak üzere 26 atölye yer alıyor. Aynı zamanda şişme parklar, trambolin, futbol şut, satranç gibi oyunların yanında sihirbaz ve palyaço gösterilerinin gerçekleşeceği ZeyÇo Fest 2019 programında, AKDEM’e devam eden okul öncesi öğrencilerinin Müzikli Tavşan Gösterisi, Uyum Okulu öğrencilerinin Halk Oyunları Gösterisi ve AKDEM Müzik Grubu sahne alacak.

7.500 kişilik bir katılım hedeflenen etkinlikte, 94 Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli olmak üzere Zeytinburnu Belediyesi’nin diğer müdürlükleri, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve organizasyon firması çalışanları ile toplamda 188kişi görev alacak.

 

Çocukların motor gelişimlerini destekleyerek aileleriyle keyifli vakit geçirebilecekleri, eğlenirken aynı zamanda öğrenecekleri, sağlıklı ikramların ve saat başı yapılacak sürpriz hediye çekilişlerinin olduğu ZeyÇo Fest 201923 Nisan 2019saat 10.00 – 18.00 arasında Merkezefendi Parkı’nda gerçekleştirilecek.

 

Etkinliğe tüm basın mensupları davetlidir.

Tarih: 23 Nisan 2019 Salı

Saat: 10.00 – 18.00

Yer: Zeytinburnu Merkezefendi Parkı