Yılın Enleri ödüllerini Aldı

AHA MALATYA- Bu yıl 12′ncisi düzenlenen Geleneksel “Flaş Haber Yılın En İyileri 2011” Ödülleri, dün akşam Avşar Otel’de düzenlenen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Ödül törenine İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, Malatya Belediye Başkan Yardımcıları Selim Pirtel ve Hasan Atay, Malatya Emniyet Müdür Yardımcıları Hakan Altındirek, Ahmet Pehlivan, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, MHP İl Başkanı Arif Yıldız, AK Parti İl 2. Başkanı Eyüp Sağlam, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hasan Çelebi Belde Belediye Başkanı M. Şerif Yıldırım, ESKKK Başkanı Ali Evren, Tabipler Odası Başkanı Ali Yalçın, Devlet Hastanesi Başhekimi Vahap Boztepe,CHP Malatya Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Çoşkun, Has Parti Merkez İlçe Teşkilatı ve çok sayıda davetli katıldılar.

Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Flaş Haber imtiyaz sahibi Remzi HAYTA:”Sözlerime bugün aramızda bulunan ve çeşitli nedenlerle yanımızda olamayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.Bu yıl “Flaş Haber Yılın En İyileri Ödül Töreninin” 12. Sini düzenlemekteyiz, meslek hayatımın 27. Yılında Malatya’da düzenlemiş olduğumuz ödül törenleriyle bir ekol yaratmanın mutluluğu içerisindeyim.” dedi.

27 yıllık meslek hayatında hep muhabir olduğunu, bu heyecanla çalıştığını ifade eden HAYTA:”Bu heyecanla basının en büyük görevlerinden biri olan toplumun istek ve ihtiyaçlarını gündeme taşıyıp kamuoyu oluşturmaya çalıştım. Kalemimi, milletim için, onun çıkarları doğrultusunda kullandım. Zaman zaman yapmış olduğumuz eleştiriler sözüm meclisten dışarı gerek siyasiler tarafından gerekse de bürokraside çalışan değerli ağabeylerimiz tarafından yanlış anlaşıldı. Oysa doğru yazanla yanlış yazanı ayırt etmedikçe, hizmet üretmek için çalışanla kendi menfaati için çalışanı ayırt etmedikçe, yalakaları toplumdan temizlemedikçe, makamları boşuna işgal edenleri gördüğümüz halde tepki göstermedikçe, toplumsal olarak gelişmişliği sağlayamayız” şeklinde konuştu.

Son olarak internet medyasının önemine değinen Flaş Haber imtiyaz sahibi Remzi HAYTA sözlerini şöyle sürdürdü:”Günümüzün en güçlü yerel medyası tartışmasız olarak internet medyasıdır. Malatyaflashaber.com isimli internet sitemiz bugün 4. Yaşını kutluyor. 4 yıl gibi kısa bir zaman içinde taraflı, tarafsız herkesin takdirini almış bir siteye sahip olmaktan dolayı gururluyuz. Gerek kendimize özgün ulusal düzeyde site tasarımımızla, gerek hızlı haberciliğimizle gerekse de özgün haberlerimizle internet sitemiz Malatya’da fark yaratıyor. Günümüzde marka yaratmak sanıldığı kadar kolay değil. Üstelik aynı işi yapan onlarca rakibinizin arasından sıyrılıp yükselmek hiç kolay değil. Bu başarımızın arkasında başta da belirttiğim gibi özgünlüğümüz yatıyor. Evet Malatyaflashaber.com bugün binlerce takipçisi olan, gündem yaratan, gündemi değiştiren bir site konumunda bu başarımızda bizleri yalnız bırakmayan sevgili okuyucularımıza da teşekkür etmeyi bir borç olarak biliyorum.

Sözlerimizi tamamlarken  Bu güzel anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan ve gecemize onur katan  siz değerli misafirlerimize tekrardan hoş geldiniz diyorum. Ödül alacak konuklarımızı bir kez daha kutluyor, hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Gecede Malatya Musiki Cemiyeti söylemiş olduğu birbirinden güzel parçalarla davetlilere eğlenceli anlar yaşattı.

Bu arada Ödül Gecesine çeşitli nedenlerle katılamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz, H. Cemal Akın, Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya gönderdikleri telgraflarla Malatya Flaş Haber’in 12. Yılını kutlayarak, nice 12. yıllara dileklerinde bulundular.



Ödül Alanlar:

1) YILIN BÜROKRATLARI

Malatya Belediye Başkanı Ahmet  Çakır, Sağlık Balanlığı Müsteşar Yardımcısı Şanal Tosun, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata.

2) YILIN SİYASETÇİLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili  Veli Ağbaba, AK Parti İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkçi, MHP İl Başkanı Av.Arif  Yıldız, CHP İl Başkanı Enver Kiraz.



3) YILIN KURUMLARI

TSO Yönetim Kurulu Başkanı H.Hüseyin Erkoç, MOTAŞ AŞ. Genel Müdürü Hasan Alıcı, Malatya Belediyesi Kültür AŞ. Genel Müdürü Murat Nalçacı.



4)YILIN İŞ ADAMLARI

İş Adamı İbrahim Altuntaş, MASTÖB Başkanı İş Adamı Nurettin Uğur , İş Adamı Nevzat Alaca, İş Adamı Muzaffer Özkan.



5)YILIN BELEDİYE BAŞKANLARI

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet  Kavuk, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hasançelebi Belediye Başkanı M.Şerif Yıldırım, Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selcuk.



6) JURİ ÖZEL ÖDÜLLERİ

CHP Kadın Kolları Başkanı Güllü Tuncer, Malatya Musiki Cemiyeti Başkanı Mehmet Tunç Yıldırım, Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz.



7)YILIN SİVİL TOPLUM KURULUŞU

BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İbrahim  Gezer, Yeşiltepeliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Gözene.



8)YILIN MEDYA ÖDÜLLERİ

Murat Çolak- Vuslat TV-En İyi Haber Spikeri, Mehmet Türel-ERTv- En İyi Spor Programcısı, Ayşegül Çoşkun-Flaş Haber Yazarı-En iyi Köşe  Yazarı , Ali Er-Sonsöz Gazetesi Sahibi-Yılın En İyi Gazetesi (SONSÖZ), Osman Özdemir -GÜNEŞ  TV-En iyi Haber Yorumcusu , İnanç Kara Ölmeztoprak-Kampus FM-En İyi Radyo Programcısı, Cumali  Duman, En İyi Sunucu, Hülya Kaya Programcı (TVM)



9)MURAT KOÇYİĞİT ÖZEL ÖDÜLÜ

İş Adamı Mehmet Fendoğdu.



HABER- ÖMÜR HAYTA