Yeşilay Dernek Başkanı Mehmet Yıldız a hain saldırı

AHA İSTANBUL- Güngören Yeşilay Dernek Başkanı Mehmet Yıldız saldırıya uğradı.

Akşam saatlerinde Yeşilay Dernek başkanlığından çıkarak Akıncılar Camii istikametine giderken bir grup tarafından Mehmet Yıldız ve yanındaki arkadaşı darp edildi. Saldırıya maruz kalan başkan ve yanındaki arkadaşı saldırı sonrası yaralandılar. Başkan Mehmet Yıldız aldığı darbeler sonucu hastaneye kaldırıldı. Tedaviden sonra taburcu edildi. Güngören Emniyet Müdürüne bağlı ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı. Kısa bir süre önce Mehmet Yıldız'ı ziyaretimizde bazı kesimlerin kendisini tehdit ettiğini ifade etmişti. Sosyal medyada da bu tehditlerin devam ettiğini dile getirmişti. 

Güngören Yeşilay Derneği İlçe Başkanı Mehmet Yıldız Eski Ak Parti il yönetim kurulu üyeliği de yapan bir isim. 

Milletvekili Abdullah Başçı saldırıya uğrayan Yeşilay İlçe Başkanı Mehmet Yıldızı arayarak Geçmiş olsun dileklerinde bulunurken hain saldırıyı kınadı.

Güngören Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince özel ekip oluşturuldu. Asayiş Amiri Tolga Öztürk' ün yönettiği özel ekip olayla ilgili soruşturma derinleştirerek kamera görüntüleri ve ifadelere başvurulara şahısların yakalanması azmettiricilerin bulunması için çalışma başlattı.