YESADER'in "SONBAHARDA ŞİİR" ETKİNLİĞİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Yedi Sanat Derneği (YESADER) 'nin,Bahçelievler Öğretmen Evi'ndeki ,yeni sezon 'Sonbaharda Şiir 'etkinliği 5 ayrı dernek,124 şair, yazar, ozan, ressam ve sanatseverin katılımı ile muhteşem geçti.

(YESADER) Yedi Sanat Derneği’nin Bahçelievler Öğretmen Evi’ndeki, YESADER Başkanı Ali Dilki ve kardeşi Mustafa Dilki’nin ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli, müzikli etkinliğe,  Düşler Dünyası Kültür Sanat Topluluğu, Bakırköy Sanatçılar Derneği (BASAD ),Yazın-Sanat Kooperatifi, Anadolu Kültür Sanat Mozaik Derneği, Anadolu Sanatseverler Topluluğu başta olmak üzere 124 şair, yazar, ozan, ressam ve sanatsever  “Sonbaharda Şiir” etkinliğe katıldı.

 Yoğun katılımın olduğu, coşku dolu güzel anların yaşandığı, sunuculuğunu Mustafa Dilki’nin yaptığı etkinlikte konuşan, YESADER Başkanı ALENİ  (Ali Dilki ) “ Etkinliğimizi bahara çeviren, tüm sanatçı dostlara ve katılımcılara en samimi teşekkürlerimi sunarım ” dedi.

6 saat süren yemekli müzikli toplantıya katılanlar, birbiri ardına söylenen şarki, türkü ve şiirlerle hoşça vakit geçirdi.

 ( YESADER ) Yedi Sanat Derneği ‘nin “ Sonbaharda Şiir  “ etkinliğinde bir selamlama konuşması yapan Düşler Dünyası Başkanı Şair İsmail Aydoğmuş “ YESADER’e, yeni sezonda başarı dileklerini sundu, Şair ve ozanlara da seslenerek " Şiiri, türküyü neden okuyoruz? Bunca çabamız nedendir?.İnsanımızı, sevgiyle bir araya getirmek, birleştirmek, onları aydınlatmak, ışık olmak içindir. Sanat, insanı aydınlatan bir fenerdir. " dedi. Okuduğu “Sonbahar" şiiri de dinlenmeye değerdi.

Toplantıya katılan şair ozan ve sanatçılar eserlerini sırayla seslendirdiler. Herkes bu etkinlikte bulunmaktan mutlu olduğunu belirtti. Toplantı sonunda çekilen fotoğraflarla etkinlik sona erdi.