Yarımay ailesi, anne ve kardeş acısını bir gecede yaşadı

AHA İSTANBUL - Oğlu Ceyhan Yarımay'ın vefatına dayanamayan anne Leman Yarımay aynı gece o da hayatını kaybetti.

Anne oğul aynı evde yaşarken aynı gecede hayatlarını kaybetti. Oğluyla yalnız yaşayan Leman Yarımay evladı Ceyhan yarım ay başucunda kalp krizi geçirerek vefat edince kalbi dayanamayarak aynı gece o da vefat etti.  Uzun süre haber alınamayan anne oğul dan komşuları fark edince polisten yardım istendi. Açılan kapıda anne Leman Yarımay ve oğlu  cansız bedenleri ile karşılaştılar. 5 torun sahibi 77 yaşında hayatını kaybeden Leman Yarımay ve rahmetlinin oğlu 52 yaşındaki Ceyhan Yarımay sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hayata veda etti.

Yarımay ailesi anne, kardeş acısını yaşarken rahmetliler Küçükçekmece Cennet Mahallesi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazıyla dua ve gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı. Rahmetlinin çocukları Reyhan ve Serkan Yarımay kardeşler cami avlusunda bu büyük acıya ortak olan dostlarının taziyelerini gözyaşlarıyla tek tek kabul ettiler. İBB mezarlıklar müdürlüğü imamı Fırat Kalkan'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal ederken sema'ya açılan eller de edilen dualar rahmetlilerin ruhlarına hediye edildi . 

Cenaze namazı saflarında Yarımay ailesine acısına ortak olanlar arasında Cennet mahalle muhtarı Özdemir Sevinç, esnaflardan Bayram Akbal, Suat ve Mahir Çelik kardeşler, Aziz Sapan, Murat ile Yasemin Aydoğan çifti, İlker kızan ve oğlu Hakan kızan ile ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostları ve yakınları raflarda yerlerini alarak son görevlerini yerine getirdiler. Rahmetlinin torunları Edanur Kızan , Elanur Ahmet said, Sueda Yarımay Ata büyüklerine son görevlerini yaparak cenaze namazında hazır bulundular. kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşları omuzlarda dualarla Uğurlana rak, ebedi istirahatgah ları olan Esenyurt İstiklal mezarlığı na defnedildi.