Yakup Tüter sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü

AHA İSTANBUL - Yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan iş adamı Yakup Tüter hayatını kaybetti.

Aslen Erzincan Kemahlı olan Calze Çoraplarının sahibi, Tüter çoraplarının kurucusu Mehmet Tüter'inde oglu olan Yakup Tüter 54 yaşında yaşama veda etti. Uzun zamandır tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak sevdiklerine veda etti. 

Sucular  mesrubatcılar odası başkanı Ahmet Turan Akkaya'nında damadı olan 2 çocuk babası  Yakup Tüter için Fatih camisinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı ile dualarla ebediyete uğurlandı.

Cenaze namazı öncesi Fatih cami avlusunda  kardeş acısı yaşayan  Asım ve Recep Tüter kardeşler ile rahmetlinin oğlu Mehmet Tüter ve rahmetlinin kayınbabası Ahmet Turan  Akkaya taziyeleri tek tek kabul ettiler.

Kılınan cenaze namazında haklar helal edilirken semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı dualarla uğurlanarak  Karacaahmet mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi. 

Rahmetli Yakup Tüter için 22.09.2019 'da Fatih'de  bulunan Kemah Seringöze köyü derneğinde taziyeleri kabul edilip ve mevlidi Şerif ile de yad edilecek.