VODAFONE İSTANBUL YARI MARATONU KAYITLARI DEVAM EDİYOR

AHA/İSTANBUL-İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor A.Ş. tarafından organize edilen ve dünyanın en hızlı parkurlarından birine sahip olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu Tarihi Yarımada'da 24 Nisan 2016 Pazar günü koşulacak.

Yarı Maraton ile Çeyrek Maratonu'nun yanı sıra geçtiğimiz yıl ilk defa yapılan Bayrak Yarışı ve Business kategorilerinde olmak üzere; 4 kategoride koşulacak olan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda kayıtlar devam ediyor.

2 dönem şeklinde yapılan kayıtlarda ilk kayıt dönemi 29 Şubat'ta sona ererken 2. kayıt dönemi 11 Nisan 2016'da sona erecek.

Business Kategorisinde Şirketler Kıyasıya Yarışacak



Kurumsal (Business) kategori için kayıtlar 15 Şubat 206 Pazartesi başlarken, 11 Nisan 2016 tarihlerinde sona erecektir. Business kategorisinden şirketler en az üç kişi olmak şartıyla başvuru yapabilecekler. Geçen yıl kurumsal firmaların büyük ilgi gösterdiği ve 50 Business takımın katıldığı ve büyük bir rekabete sahne olan bu kategoride bu yıl kayıtlar 75 takım ile sınırlandırılacak.

Business kategorisinde kayıt ücretleri kişi başı 30 TL olarak belirlendi.

Sporcular bu yıl ilk kez geç kayıt imkânından faydalanabilecekler. Geç kayıtlar 22 Nisan 2016 tarihinde yarış kitlerinin dağıtılacağı Forum İstanbul'da gerçekleşecektir. Geç kayıt için ücret 100 TL olacaktır.

Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda kayıt dönemi ve ücretleri de şu şekilde oluştu;

Kayıt Dönemi ve Kayıt Ücretleri:

1. Kayıt dönemi ( 1 Ocak - 29 Şubat )



Yarı Maraton ve Çeyrek Maraton için; 30TL

Bayrak yarışı için; 20x4 80TL



2. Kayıt Dönemi: ( 1 Mart - 11 Nisan )



Yarı Maraton ve Çeyrek Maraton için; 50TL

Bayrak yarışı için; 30x4 120TL