Van ve Hakkari'den Acı Haber: 2 Şehit

Van Çaldıran ve Hakkari Çukurca ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 1 asker ve 1 korucu şehit oldu. 4 terörist F-16 savaş uçakları tarafından öldürüldü

Terör örgütü Pkk'ya yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında Hakkari çukurca ve Van çaldıran ilçerinde 1 asker ve 1 korucu şehit oldu. 

Hakkari Çukurca'da Güvendağı bölgesinde teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlasıcının infilat etmesi sonucu bir askeri personel yaralandı. Yaralı asker Hakkari devlet hastanesine kaldırıldı, ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayak şehit oldu.

 Van Çaldıran ilçesinde ise Pkk'lı teröristeler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi ile 2 korucu ağır yaralandı. Helikopterle Van Yüzüncü Yıl devlet hastanesine kaldırılan koruculardan İsmail Deniz, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak şehit düştü. 

Kandil'de 4 Terörist Öldürüldü

Öte yandan Hakkari Yüksekova Kandil dağı bölgesine İha'lar tarafından tespit edilen teröristlere hava harekatı düzenlendi. F-16 savaş uçakları tarafından düzenlenen harekatta 4 bölücü terör örgütü öldürüldü.

 


van hakkari sondakika haber