Vahit Özcan sevenlerinin gözyaşları ile Ebediyete uğurlandı

AHA İSTANBUL- 63 yaşında geçirdiği rahatsızlık sonucu hayata veda eden Vahit Özcan dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Aslen Bayburtlu olan Vahit  Özcan 63 yaşında hayatını kaybetti. 4 çocuk babası Vahit  Özcan geçirdiği rahatsızlık sonucu kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. 

Vahit Özcan için Güngören yeşil camide ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Güngören Belediyesi başkan yardımcısı Ensar Özcan'ın da kardeşi olan Vahit Özcan için Kılınan cenaze namazına belediye bürokratları siyasi parti temsilcileri sivil toplum kuruluşları başkanları ve yönetim kurulları , belediye belediye meclis üyeleri ve ailenin Yakın dostları Vahit Özcan'ın son yolculuğunda onu yalnız bırakmayarak saflarda yerlerini aldılar. Cami avlusunda rahmetlinin kardeşlerin Nurettin, İlyas, Ensar Özcan taziyeleri tek tek kabul ederlerken rahmetlinin çocukları Vahap Özcan ve kızları musalla taşında yatan babalarının naaşı başında gözyaşlarıyla son vedalarını yaptılar. .  Rahmetlinin kardeşi Güngören belediye başkan yardımcısı Ensar Özcan tarafından kaldırılan cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı  omuzlarda dualarla uğurlanırken dursunköy aile kabristanına defnedildi. 

Cenaze namazı saflarında Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman Güngören Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Baş, İBB İmar Komisyonu Başkanı Yüksel Akyol, Saadet Partisi gik üyesi Sadrettin Karaduman, Güngören Belediye başkan yardımcıları Fatih Özçiçek, Mehmet Yazıcı, Güngören Belediyesi birim müdürleri, Güngören Yeşilay dernek başkanı AK Parti il yönetim kurulu üyesi Mehmet Yıldız, Güngören Tügva Şube Başkanı Abdullah Yılmaz, belediye meclis üyesi Bilal Ardıç, eski belediye danışmanı Halil Samuk, Yozgatlılar platform  başkan yardımcısı ve ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu ve yakınları acılı aileyi yalnız bırakmayarak saflarda yerini aldılar.