Ünlü Fenomen İlk Kez Konuştu

3.7 Mn Instagram takipçisi 2.9 Mn Youtube  abonesi ile son günlerin en  fazla  konuşulan ve sosyal medyanın yeni kralı olarak işaret edilen ünlü fenomen Reynmen  ünlülerin menajeri ve  ünlülere  yaptığı imajlarla  ünlüler  dünyasının dahi çocuğu olarak işaret edilen Selim Akar’ın “ Selim Akar Sorarasa” adlı  youtube programına konuk oldu.  Daha önce  Selim Akar Sorarsa adlı youtube  programında Murat Dalkılıç, Soner Sarıkabadayı, Serdar Ortaç, Yeşim Salkım gibi ünlü isimlerin gerçek   yaşam hikayeleriyle konuk eden ünlü isim  Reynmen namidiğer Yusuf Aktaş’ın gerçek  ve sansürsüz   hayat hikayesini bugüne kadar kendisine sorulmamış sorularla programına taşıdı.







 


Manav tezgahını terk edip sosyal medyanın en ünlü fenomeni olma hiyayesi , özel hayatı ve kariyeri hakkında samimi açıklamalar yapan   Reynmen   nami diğer Yusuf Aktaş ;  Ben Reynmen . Namıdiğer  Yusuf Aktaş. Bol yıldızlı bir  hayatın içerisinden  Reynmen olmadım, İlk kazanmış olduğum 1.036 TL ile   ailemi yemeğe  çıkardım.  Bu  işe  başlamadan önce   babam manav olduğu için   hamallık , kabzımallık , markette  reyoncu oldum,  garsonluk yaptım,  pazarda tezgahtarlık yaptım. Dizi  sinema tekliflerine sıcak bakmıyorum  ama  belki ileride kendi  filmimi kendim çekerim.  Ben genel  olarak  Youtuberlar’ı sevmiyorum.  50 gündür  video  atmıyorum. Gerçekten insanların izleyebileceği düşündüğüm bir  içerik aklıma  gelmiyor. Aklıma gelmeyen bir şeyden dolayı kendimi video atmak zorunda  hissetmiyorum. Enes Batur’u sevmiyorum.  Sosyal medyada  takındıkları tavırları sosyal medya  kimlikleri  sevmiyorum. Yapıyor olduğu işe  saygım var Sosyal medyada  umarım kensiside takındığı tavrı kimliği yada video planlamasını  bir  şekilde    değiştimek için harekete geçer. Bu şekilde bir yerde kalmaya  devam ederse onun yapacağı bir  yanlış bizede  mal edilebilir.' Bir  hayır  kurumuna  çocuklar için bağış yapılacaksa 1.000.000 Usd karşılığında  yemek yerim.10.000.000 Usd  karşılığında  hepsi çocuklar için  kullanılmak  şartıyla soyunurum. Çocuklar  benim  en büyük zaafım ama tek şartım bir  lirası  başkasının kursağından geçmeyecek.Romantik değilim ben gerçek bir  Anadolu erkeğiyim.

Sosyal medyadan ilginç teklifler alıyorum ama  evli kadınların bana özel mesajlar atıyor olmasını  doğru bulmuyorum.Bana bu şekilde yaklaşıyor olmaları beni rahatsız ediyor.Empati yaptığımda   kendimi  kötü hissediyorum. Şarkıcı değilim ama  Yıldız  Tilbe  ile  bağıra bağıra   şarkı söylemek çok isterim.  Çok hissederek  içten okuyor.  Sesini çok seviyorum.  karşılık verip  Selim Akar adına Toçev  bursu alarak 1 yıl boyunca bir   çocuğun eğitim masraflarını üstledi..