Türk yerel hizmet sendikası bereket sofrasında buluştu

Kamu-sen'e bağlı Türk yerel hizmetler sendikası Güngören temsilciliği üyelerini iftar bereketi sofrasında ağırladı.

Güngören Türk yerel hizmet sendikası temsilciliği çoğunluğu zabıta memurlarından oluşan 25  üyesi Ramazan'ın son günlerinde  bereket sofrasında bir araya geldiler. İlçe temsilciliğini  ve ev  sahipliğini Ali İhsan Efe'nin yaptığı iftar davetine MHP MYK üyesi Erdem Karakoç, Türk yerel hizmet sen il başkanı Ramazan Karakuş, Güngören MHP ilçe başkanı Muhammed Alparslan Aldır, eski MHP ilçe başkanı Gül Ahmet Soylu ve sendika temsilcileri Güngören Belediyesi zabıta birimi amir ve memurları İftar sofrasında yer alarak bereketi paylaştılar. 

İftar öncesi selamlama konuşması yapan sendika temsilcisi Ali İhsan Efe davete katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Türk yerel hizmet sendikası İstanbul il başkanı Ramazan karakuş'da konuşmasında " sendikamız Türk ibaresi olan tek sendikadır. Temsilcimiz Ali İhsan efe'nin ve sizlerin sayesinde 25 üyeye ulaştık. Hepinize teşekkür ederim" dedi.

Davet de hazır bulunan Güngören MHP ilçe başkanı Alpaslan Aldır ise " Sizin dertleriniz bizim dertlerimiz dir bir problemimiz belediye olduğunda ne yapmamız gerekiyorsa yaparız. 23 haziran seçimlerinde Binali Yıldırım'a Belediye Başkanlığını seçtilererek ikinci Bayramı yaşatacağız. "dedi. 

MYK üyesi Erdem Karakoç'da selamlama konuşmasında milliyetçi hareket Partisi ülkücü hareketin tarihçesinden örnek vererek bugünlere geliş sürecini yaşanan olayları dile getirerek anlattı.  1975 yılında 3 milletvekili ile başladıkları yol haritasını anlatarak 2023'te Türkiye'de MHP'nin ne olduğunu vicdan sahibi herkesin göreceğini ifade etti. 31 Mart seçimlerinde yaşanan olayları dile getirirken % 2  lik oyun çalındığını 23 Haziran'da çalınan oyu geri alacaklarını sözlerin ekledi. MHP'nin güç sahibi olduğunu hukuk çerçevesinde vatandaşımızın oylarının korunacağını dile getirirken S 400 füzelerinin alınması halinde kendisinin kurban keseceğini söyledi. Amerika'nın işgal tatbikatlarının yaptığını Cumhur ittifakına karşı 3 tehlikenin olduğunu makaryos ve türevleri, PKK ve türevleri, darbe gecesi feto ve türevleri dile getirdi. Erdem Karakoç konuşmasında "ülkücü olmak için teşkilatına inanmak lazım"dedi. 

İftar bereket sofrasında Güngören Belediyesi zabıta amirlerinden Timur Yıldırım, İsmail Yaba, İbrahim Şenel, Rahim Ayar işadamı Cengiz  Merdim  de hazır  bulundu.

Ezanın okunması ile açılan iftar sonrası okunan dualarla Ramazan bereket sofrasında şükürler edildi.