Turgut Özal 25. ölüm yıldönümünde bir kez daha yad edildi

AHA İSTANBUL- Türkiye Cumhuriyeti'nin 8 cumhurbaşkanı Turgut Özal Topkapı'daki Anıt mezarında yapılan törenle bir kez daha anıldı.

25 yıl önce vazife başında şehit olan Tür Cumhuriyeti'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal düzenlenen törenle kabri başında bir kez yad edildi. Düzenlenen törende Özal'ın hayatı bir kez daha dile getirirdi. Malatya'nın değerleri bu özel anma programında tam kadro yerlerini alırken rahmetli Turgut Özal'ın mesai arkadaşları hazır bulundu. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, İstanbul milletvekili Halis Dalkılıç, İstanbul Valisi vasip Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Zeytinburnu Belediye Başkanı,   sivil toplum örgütleri Birliği Başkanı ve Yeni Malatya Spor Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek Özal'ın eşi Semra Özal'a taziye dileklerini bir kez daha bildirdiler. Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterin Çelenk koyması ile başlayan tören saygı duruşu ile devam etti. 

Tören alanında Malatya tüm değerleriyle yerini alırken Özal'ı sevenler de hazır bulundu. Pötürge dernekler Federasyonu Başkanı Cihan Akköse, Doğanşehir Vakfı başkanı Muhammer Şahin, Dilek de dernek başkanı Ali Karadoğan, iyi Parti il yönetim kurulu üyesi Ayrıca Arapgir sinikli Dernek Başkanı Cemal uzun, Esenler meclis üyesi Mehmet Sevinç, Malatya İşadamları yönetim kurulu üyesi Şenol Karadoğan, mastob yönetim kurulu üyesi İbrahim Balcı, Aksaray çukur Saray Esnaf Odası Başkanı Abdül Bingöl, Kale Yıldız köyü dernek başkanı Nevzat Gültekin ve ismini sayamadığımız çok sayıda Malatyalılar hazır bulunurken gazeteci Ferhat Canbey, TV program yapımcısı Ali Karadeniz, Yeşil Malatya dergisi imtiyaz sahibi Mehmet Topgün'de bu özel günde yerlerini aldılar.