Süleyman Kılınç, İşinin Ehli Ramazan Oruç'u Başkan yardımcılığına getirdi

ADIYAMAN BELEDİYESİ ÖNEMLİ BİR BÜROKRATI TRANSFER ETTİ

Adıyaman Belediye Başkanı olduğundan bu yana başta altyapı ve şehir içi ulaşım çalışmaları olmak üzere yaptığı hizmetlerle Adıyaman kamuoyunun büyük sevgisini ve takdirini kazanan Adıyaman Belediye başkanı Süleyman Kılınç, bu kez İstanbul dan Adıyamanlı önemli bir bürokratlarından Ramazan Oruç'u Başkan yardımcısı olarak transfer etti.

İstanbul da yaklaşık 15 yıldır İSKİ de farklı yöneticilik pozisyonlarında çalışan Ramazan Oruç en son strateji geliştirme müdürü olarak görev yapmıştı. Oruç, İSKİ deki görevi ile birlikte geri kalan zamanını yönetim kurulu üyesi olduğu Adıyamanlılar Vakfı'nda hizmet ederek harcadı. Yıllardır Vakıf bünyesinde gençlerin sesi olma yolunda  önemli efor sarf etti. Son derece gayretli, azimli ve kararlılık sahibi olma yeteneğinin yanı sıra yenilikçi ve projeci özelliği ile de kısa sürede sonuca gitme özelliği ile İstanbul'daki bütün Adıyamanlıların da büyük takdirini kazanmıştı.

Adıyaman'daki yeni görevine 17 Ağustos itibarı ile başlayan Ramazan Oruç, "En büyük amacının kendisine inanan ve güvenen değerli Belediye Başkanımız sayın  Süleyman Kılınç'ın direktifi doğrultusunda doğup büyüdüğümüz Medeniyetin başkenti bu güzelim şehrimize farklı alanlarda çok daha güzel hizmetleri icra etmektir. Bunun içinde mesai merhumu dinlemeden büyük gayret göstereceğiz inşallah.'

Oruç, "Bu önemli görevi kendilerine layık gören değerli Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Kılınç'a teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Haber: Abdulkerim SONKAYA