Sıtkı Dinçer Son Yolculuğuna Sevenleri Tarafından Uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlıktan ötürü hayatını kaybeden Sıtkı Dinçer son yolculuğuna sevenleri tarafından dualarla uğurlandı

Aslen Bayburtlu 7 çocuk babası 14 torun Sahibi Sıtkı Dinçer tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İş adamı Adem Dinçer'in de babası olan Sıtkı Dinçer için Güngören Mevlana Camii'nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. 

Merhum Sıtkı Dinçer'in oğulları Adem, Cihan, Hacı, Dinçer kardeşlerde camii avlusunda babalarının taziyelerini tek tek kabul ederken, rahmetlinin kızları Nihal ve Zeynep, nazmiye  kardeşlerde dostlarının tesellisi ile metanetlerini koruyarak babalarına son defa göz yaşları ile veda ediyorlardı. Torunları Egemen ve Sezer Dinçer dedelerinin tabutu başında  son görevlerini yerine getirdiler. Yeğeni Yakup Dinçer'de son gerevinde rahmetlinin yanı başında idi. Rahmetli Sıtkı Dinçer'in kızları Nihal, Zeynep ve Nazmiye ise babalarının musalla taşında yatan tabutuna son bir defa göz yaşları ile uzaktan bakmakla yetinebildiler.

İkindi namazının kılınmasının ardından, sevenleri cenaze namazı için saflarda yerlerini aldılar. Merhum Sıtkı Dinçer için helallik alınmasının ardından eller semaya yönelip dualar merhumun ruhuna hediye olarak gönderildi.

İbb mezarlıklar müdürlüğü imamı Ahmet Tevfik Sağlam tarafından kıldırılan Cenaze namazı sonrası Sıtkı Dinçer ebedi istigarahatı olan Habibler Mezarlığına vefat eden oğlu Gökmen Dinçer'in yanına defnedildi. Defin sonrası taziyeler İnönü caddesinde bulunan Bayburtlular derneğinde alındı. 

Dinçer ailesini bu acı gününde Adem Dinçer'in iş ortaği Ali Paşaoğlu ve kardeşleri hiç yanlız bırakmazken, Güngören Mhp ilçe başkanı Fuat Gül, MHP eski ilçe başkanları , Şaban Avcı, Yılmaz Hacıabdullahoğlu, bayburt Aydıncık köyü derneği başkanı Tevhit Dinçer, Güngören Ülkü Ocakları başkanı Ömer Şanlı, Galatasaray spor kulübü tribün lideri Sebahattin Şirin, Güngören Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan, iş adamlarından  Mehmet Aşıroğlu, Haydar Karaağaç,  Tahsin keleş, Celal Meşin, Yalçın Büyük, Erkan Karayiğit, Mevlüt Akgül, Şahin emre,  İstanbul polis okulları ASM derneği başkan yardımcısı Ömer Aydın, Güngören belediyesi zabıta amiri Mustafa Sekman, Trakya et yönetim kurulu üyesi Taner Bozkurt ve ismini sayamadığımız çok sayıda misafir cenaze namazına katılarak saflarda hazır bulundular.