Servet Gören'in vefatı sevenlerini yasa boğdu

AHA İSTANBUL - Yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan emekli polis memuru Servet Gören sevenlerini gözü yaşlı bırakarak hakka yürüdü

Aslen Malatya Pütürge'li olan Pütürge belediye başkan yardımcısı Burhan Gören'in de amcası olan Servet Gören 58 yaşında hayatını kaybetti. Üç çocuk babası emekli polis memuru Servet Gören'in vefatı sevenlerini üzdü. Rahmetli Servet Gören için Bağcılar Ebubekir camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazıyla, dualar eşliğinde ebedi yolculuğuna uğurlandı. Rahmetlinin çocukları Murat Simge Gamze Gören kardeşler baba acısı yaşarken, 32 yıllık hayat arkadaşı Neslihan Gören ise dua ve gözyaşlarıyla hayat arkadaşına veda etti. Kardeş acısı yaşayan İsmet ve Hüseyin Gören kardeşler ile yeğenleri Üzeyir ve Zafer Gören musalla taşında yatan rahmetlinin naaşı başında taziyeleri tek tek kabul ettiler. Rahmetlinin cenaze namazında İBB mezarlıklar müdürlüğü imamı Bahtiyar Bircan telkini verirken, ailenin yakın dostu Zeytinburnu eski emekli müftüsü Abdullah Cihangir cenaze namazını kıldırdı. Cenaze namazında haklar helal edildi, semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye gönderildi. 

Cenaze namazı saflarında gören ailesini yakın dostları ve akrabaları hazır bulunurken Pütürge dernekler federasyonu Başkanı Cihan Akköse, rahmetli mesai arkadaşı polis memuru Bedrettin Aziret, Akpınar köyü dernek başkanı Hüseyin beyaz, Pötürge Ormaniçi köyü dernek başkanı Fevzi Kılınç, ve ismi sayamadığımız çok  aile dostu ve akrabalar cenaze namaz saflarında hazır bulundular. 

Rahmetli Servet Görenin yakın akrabası olan Pütürge dernekler federasyonu Başkanı Cihan Akköse  rahmetli için" Servet Gören devleti'ni bayrağını ve milletini seven, ailesine bağlı akrabalarına tutkun, hemşeri canlısı bir insandı. Allah rahmet etsin. " dedi. 

Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin Naaşı dualar ve omuzlarda uğurlanarak Habibler Cebeci mezarlığına defnedildi. Defin sonrası taziyeler Esenler'de bulunan Pazarcık köyü derneği'nde alındı.