Satılmış Başaran ve Kezban Kaya dualarla son yolculuklarına uğurlandılar

Aslen Kastamonulu olan Satılmış Başaran ve Kezban Kaya sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdüler. Güngören'in en köklü ailelerinden olan Satılmış ve Kaya ailesi aile büyüklerini kaybederken aynı camide aynı vakitte sevenlerinin dualarıyla ebediyete uğurlandılar. 4 çocuk babası 10 torun sahibi Satılmış Başaran 85 yaşında, 4 çocuk annesi 8 torun sahibi Kezban Kaya ise 79 yaşında hayata veda ettiler. Haznedar Kuyulu Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze töreni ile dualarla ebediyete uğurlandılar. Rahmetli Satılmış başaran'ın çocukları AK Parti eski idari amiri Selahattin Başaran ve  Sebahat Melahat Nurettin Başaran Kardeşler ile hak yoluna uğurlanan Kezban Kaya'nın çocukları Cengiz Orhan hakan Hülya Kaya Kardeşler cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ettiler. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Güray topçu'nun kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlilerin ruhlarına hediye edildi. Satılmış Kaya'nın torunları Demet ve Özlem dedelerinin musalla taşında yatan naaşlarını başında bir an olsun ayrılmadılar. Ebedi hayata veda eden Kezban Kaya'nın kardeşleri Nazlı Mustafa ve Bayram Kardeşler ise kardeş acısı yaşarken Nazlı Kaya musalla taşında yatan ablasının tabutuna Son Bir defa dokunarak veda etti. 

Rahmetli Satılmış başaran'ın naaşı Marmara ereğlisine götürülerek aile kabristanına defn edilirken Kezban Kaya''nın naaşı da omuzlarda duvarlarla uğurlanarak Hasdal mezarlığında defnedildi. 

Başaran ve Kaya ailelerinin acısına ortak olan AK Parti eski ilçe başkanı ve belediye başkan aday adayı Ercüment Sever cenaze saflarında hazır bulunurken, belediye başkan aday adayı Adem Şen, ihh şube başkanı Nurettin Seyyar, Taşköprü Ömerli köyü dernek başkan vekili Şaban Soydan, milli Gençlik Derneği Güngören şube Başkanı Hasan Bozkır, Güngören Belediyesi temizlik şefi Alpay savaş ve ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostları raflarda yerini aldılar.