Öncü Gençlik Spor İrem ile Ali Korkmaz çiftinin mutluluklarına ortak oldu

AHA İSTANBUL - Öncü Gençlikspor , Güreş takımı as başkanı Sakir Korkmaz'ın oğlunun düğününde yerlerini alarak ailelerin mutluluklarına şahit oldular.

Ali Korkmaz hayatını İrem Biçer'le birleştirerek dünya evine girdi. Polonezköy'de kır düğünü ile yapılan düğün törenine çok sayıda Korkmaz ve Biçer ailesinin yakın dostları ve akrabaları katıldı. Öncü Gençlik  Spor Kulüp  başkanı Yavuz Kurt ve genel sekreter Veli Koç ile oluşan heyet bu özel günde yerlerini alarak çiftin mutluluğuna ortak oldular. Damadın anne ve babası Emel , Şakir Korkmaz çifti ile dünürleri Necla ve Levent Biçer çifti gelen misafirlerle tek tek karşılayarak ağırladılar. 

Öncü Gençlik Spor kulübü Başkanı Yavuz Kurt bu özel gün için yayınladığı mesajda" Güreş Asbaşkanımız Şakir Korkmaz hocamızın kıymetli evlatları İrem ve Ali kardeşimizin düğün merasimlerine iştirak ederek kendilerine ebedi mutluluklar  diledik. Bu güzel günde yapılan izdivacın BİÇER ve KORKMAZ Ailleri’ne hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Damadın babası güreş takımı asbaşkanı Şakir Korkmaz, müstakbel çifte küpe olacak nasihatları dile getirirken mutluluğun şifrelerinide sıraladı. Başkan Şakir Korkmaz " karşılıklı sevgi ve saygı anlayış önemlidir. Hoşgörü ve muhabbet evliliğin temel taşıdır. çocuklar çok seviyorum ne kadar çok torun verirlerse onları o kadar çok severim"dedi. 

Bizlerde Akbaba Haber Ajansı olarak mutlu çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

video izleme sitesi