Nevzat Erten Babası Molla Salih Erten'i Kaybetmenin Acısını Yaşadı

Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh ve sinir hastalıkları hastanesi müdür yardımcısı Nevzat Erten'in babası Molla Salih Erten hayatını kaybetti

Aslen Bitlis'li ve 8 çocuk babası olan Molla Salih Erten yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayata veda etti. Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesi müdür yardımcısı Nevzat Erten'in de babası olan ilim adamı Molla Salih Erten 82 yaşında ebediyete göç etti. 

Emekli imam olan Molla Salih Erten eğitimini ünlü islam düşünürü Said Nursi aynı medresede aldı. Merhum Molla Salih Erten'in naaşı Bitlis Güroymak mezarlığına defnedildi.

Milli Gençlik Derneği Güngören İlçe Başkanı Hasan Bozkır ise dostum diye hitap ettiği Nevzat Erten'in acısını taziye mesajı yayınlayarak dile getirdi. Bozkır Yayınladığı mesajında '' Değerli Dostum Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma hastanesi müdür yardımcısı Nevzat Erten'in değerli babası Molla Salih Erten Hocaefendi vefat etmişti. merhum hocamıza Cenabı Mevlam gani gani rahmet eylesin, sayın müdürümüze ve ailesine sabırlar ihsan etsin inşallah'' ifadelerini kullandı.