Minik eller hayvanlar için üretiyor

Çocukların eğlenerek öğrendiği Çocuklar Ülkesi KidZania, 4 Ekim Hayvanları Koruma gününü takiben tüm ayı hayvanları koruma bilinci aşılayan aktivitelere ayırıyor. Ekim ayı boyunca her hafta sonu minik eller atölye çalışmalarında kuş yemliği, su ve mama kabının yanı sıra kedi evi de yapıyor.

 

KidZania’da çocuklar 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nü takiben Ekim ayını hayvanları korumak için üreterek geçiriyor. Farklı aktivite alanlarında çocuklara hayvanları koruma bilinci kazandırmak için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. ‘En İyi Arkadaşım’ bilekliği, tasması ve bisküvisi yapan çocuklar aynı zamanda kuş yemliği, sokak hayvanları için su ve mama kabının yanı sıra kedi evi yapmayı da öğreniyor.

 

Etkinliklere katılan çocuklar herkesi hayvanlara karşı duyarlı olmaya davet ediyor. Özellikle sokaktaki hayvanların zor şartlarda yaşadığına dikkat çeken çocuklara, gün sonunda yapılan ‘Dostluk Kazansın’ etkinliğinde kedi ve köpek maması hediye ediliyor. KidZania’da eğlenerek öğrenen çocuklar, 100’den fazla mesleği deneyimlerken hayallerini gerçekleştirmek için ihtiyaç duydukları arzuya kavuşuyor. Çünkü çocuklar bildikleri şeyi ister.