Milli Görüş'ün Acı Günü! Lütfi Kibiroğlu Yaşamını Yitirdi!

Lütfi Kibiroğlu 70 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Eminönü Eski Belediye Başkanı Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Lütfi Kibiroğlu hayataını kaybetti. Yıllarca Milli Görüşe yaptığı hizmetlerle adını altın harflerle yazdıran Fatih Belediye Başkanlığı adayı da olan Kibiroğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında Hakk'a yürüdü. 

Lütfi Kibiroğlu Kimdir?

1947 yılında Konya, Akşehir'de doğdu. ilk, orta ve lise eğitimini Akşehir'de tamamladı. 1968 yılında yükseköğrenimini yapmak üzere Fatih'e yerleşti. 1972 yılında Galatasaray iktisadi ve işletmecilik Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Okuldan sonra işletme ve Pazarlama üzerine ihtisas yapmak üzere Almanya'ya gitti. Türkiye'ye döndükten Mali Müşavir olarak çalışmaya başladı.



Siyasete, Milli Selamet Partisi (MSP) Şehremini mahalle teşkilatında başlayan Kibiroğlu, Milli Görüş partilerinde Eminönü ilçe Başkanlığı, il Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel idare Kurulu (GiK) Üyeliği ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu. 1994 yılında istanbul il Genel Meclisi Üyesi seçilen Lütfi Kibiroğlu, 1999 yerel seçimlerinde Eminönü Belediye Başkanı oldu. 1999-2004 yılları arasında Eminönü Belediye Başkanlığı yapan Kibiroğlu, efsane hizmetlere imza attı. 



Lütfi kibiroğlu 2014 yerel seçimlerin de Saadet partisi Fatih belediye başkan adayıydı.