Mehmet Nuri Kaynar " Öğretmenlerimiz yan gelip yatmıyor"

AHA İSTANBUL - Diriliş Eğitim Sen sendika başkanı Mehmet Nuri Kaynar Konya çumra'da elim olayda hayatını kaybeden Kumru bebeğin vefatından dolayı öğretmen anne baba Bayram ailesinin acısına ortak oldu.

Diriliş Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar: "Öğretmenlerimiz yan gelip yatmıyor.  Zor günler yaşadığımız bu zor günlerde bütün eğitim camiası öğrencileri için büyük fedekarlıklar gösteriyor." Dedi.

MESK- Memur ve Emekli Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Diriliş Eğitim Sen Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar Konya Çumra'da öğretmen anne ve babası öğrencileriyle EBA Canlı Dersteyken emanet ettikleri komşularının evinde balkondan düşmek suretiyle yaşamını yitiren Kumru bebek ile ilgili açıklamada bulundu.

Diriliş Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Nuri Kaynar'ın bu acı olayın, zor günleri yaşadığımız bugünlerde eğitim camiamızın ve öğretmenlerimizin fedakarlığının boyutlarının fark edilmesine vesile olmasını dileyerek bitirdiği açıklamasını yayınlıyoruz.

"Öğretmenlerimiz yan gelip yatmıyor.

Konya/Çumra'da Kumru bebeğin öğretmen annesi ve babası her birini evlatları olarak gördükleri öğrencileriyle EBA canlı dersteyken yirmi aylık kendi evlatlarının balkondan düşmek suretiyle yaşamını yitirmiş olması büyük bir acıdır.

İnancımıza göre Kumru bebek cennette. Meslektaşlarımız Deniz ve Mustafa Bayram'a Allah'tan sabır diliyoruz.

Öğretmenler ve bütün eğitim camiası öğrencileri için büyük fedekarlıklar gösteriyor.

Bu acı olayın, zor günleri yaşadığımız bugünlerde eğitim camiamızın ve öğretmenlerimizin fedakarlığının boyutlarının fark edilmesine vesile olmasını diliyorum."