Mehmet Nergiz dualarla ebedi yolculuğuna uğurlandı

AHA İSTANBUL - 10 çocuk babası Mehmet Nergiz tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

AHA İSTANBUL - Aslen Malatyalı olan 93 yaşında bir ömrü geriye bırakan Mehmet Nergiz sevenlerini Gözüyaşlı geride bırakarak hakka yürüdü. Tatlıcak Dernek başkan vekili Murat nergisin de babası olan Mehmet Nergiz için Güngören yeşil camide ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Yasin Ceylan'ın kıldırdığı cenaze namazında  haklar helal edilirken Semaya açılan eller de edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Nergis ailesini bu acı gününde yanlız bırakmayanlar arasında Güngören Malatya'lılar dernek başkanı Dursun Kaplan, Pütürge tatlıcak dernek başkanı Zeki Keklik, Pürdef Pötürge dernekler federasyonu başkanı Cihan Akköse, Gazeteci Çetin Aslantaş, Pütürge hüsükuşağı dernek başkanı Yusuf Usulve ismini sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluşu yöneticileri ile aile dostları saflarda yerlerini aldılar. 

Rahmetli omuzlarda dualarla ebedi istirahatgahı olan habibler yayla mezarlığına uğurlanarak defin edildi. Defin sonrası taziyeler Güngören'de bulunan tatlıcak derneğinde alınırken hafta sonuda taziyeler kabul edilecek.