Mehmet Karaca'nın annesi Ayşe Karaca okutulan Mevlid-i Şerif'le yad edildi

AHA MALATYA - Kısa bir süre önce hayata veda eden Ayşe Karaca için Kale kesrik köyünde okutulan mevlid-i Şerif ile bir kez daha anıldı.

Aslen Malatya Kaleli olan 4 çocuk annesi Ayşe Karaca Kısa bir süre önce sevdiklerini gözü yaşlı geride bırakarak hayata veda etti. Kesrik Derneği eski başkanlarından Mehmet Karaca'nın da annesi olan Ayşe Karaca için Kesrik köyünde Mevlidi Şerif okutuldu. Rahmetlinin eşi çocukları Zeynel, Akif, Nurettin ve Mehmet Karaca Mevlit davetine icabet eden misafirlerini tek tek ağırladılar. Misafirler arasında  CHP Kale ilçe Başkanı Zülfükar Kaleli, Kesrik köyü dernek başkanı Burhan Aydemir, Eski başkanlardan Ekrem Kalkan ve ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostları mevlidi Şerif'te hazır bulundular. Okunan Kur'an-ı Kerim'le semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. 
​​​Eski  Bağlıca köyü dernek başkanı olan CHP Esenler ilçe başkan yardımcılığı görevini yürüten Salih Çiçek'te yayınladığı taziye  mesajla Karaca ailesinin anne acısına ortak oldu. Başkan Salih Çiçek " Karaca ailesinin Anneleri Ayşe Karaca'nın vefat haberi bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet geride kalan sevenlerine başsağlığı diliyorum. Nur içinde yatsın" dedi.