Mehmet Baykan, anneannesi Hasibe Erdem'i dualarla ebediyete uğurladı

AHA İSTANBUL - 94 yaşında Hasibe Erdem sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hayata veda etti.

Aslen Konyalı olan 7 çocuk annesi , 17 torun sahibi Hasibe Erdem bir asırlık ömrü geride bırakarak yaşama veda etti. Rahmetli Hasibe Erdem için Haznedar Ülker Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesinde rahmetlinin torunu olan Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve rahmetlinin oğlu Ali İhsan Erdem, kızı Aliye Koyuncu, cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ettiler. Rahmetlinin torunları Reyhan  Yılmazel , Şeyma  Göksel, Mustafa Tayyip, Abdullah Yasin Erdem ile Ayhan , Erhan tok Kardeşler  aile büyüklerine son görevlerini yerine getirdiler.  Baykan ve Erdem  ailesin acısına ortak olan ailenin sevenleri ve dostları cami avlusunda saflarda yerlerini aldılar.  

İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan eller de edilen dualarda rahmetlinin ruhuna hediye edildi. 

Rahmetli Hasibe Erdem'in naaşı dualarla omuzlarda ebedi yolculuğuna uğurlanarak topkapı'da bulunan eski Kozlu mezarlığı aile kabristanına defnedildi. 

Rahmetlinin son yolculuğunda cenaze namazı saflarında 26. Dönem milletvekili Abdullah Başçı, amatör Spor kulüpleri federasyon başkanı Ali Düşmez Gençlik Spor bakanlığı müşaviri Ömer Faruk Terzi, İstanbul Gençlik Spor şube Müdürü Adnan Kuzu, Üsküdar Gençlik Spor İlçe Müdürü İsmail İlhan, Ata sporları konfederasyon başkanı Hacı Sürmeneli , Öncü Spor Kulübü başkan yardımcısı avukat Hüseyin Kalender, İMHA Genel Başkanı Mehmet Güney, Bahçelievler Başkan Yardımcısı Mevlüt Uyan, AK Parti Bahçelievler belediye başkan adayı Hakan Bahadır, işadamı Sami Şar ve Salim Şar, İstanbul milli Gençlik Derneği Başkanı Murat Ekmekçi ve ismini sayamadığımız çok sayıda katılımcı cenaze namazı saflarında hazır bulundu.