Marmaris Tatili İle Hem Ruhunuzu Hem de Bedeninizi Dinlendirin

Ülkemiz dünya çapında tanınan bir tatil merkezi konumunda ve her köşesi farklı güzellikler sunan onlarca tatil cennetine ev sahipliği yapıyor.

Ancak Türkiye’nin her köşesi muhteşem olsa da bazı yerleri özellikle de yaz tatili denildiğinde biraz daha ön plana çıkıyor, bunların başındaysa Akdeniz ve Ege geliyor. Her iki bölgemizde de çok sayıda büyüleyici güzelliğe sahip tatil merkezi yer alıyor. Muğla Türkiye’nin Ege Bölgesi’nde bulunan bir il ve ülkemizin tüm dünyada tanınan bir tatil merkezi olmasında rol oynayan birçok tatil merkezi de Muğla’da bulunuyor. Toplam 13 ilçesi bulunun Muğla’nın tüm bu ilçeleri yaz aylarından binlerce insanın akınına uğruyor ve unutulmaz tatiller yaşıyorlar. Muğla’nın bu denli popüler olmasında denizi, plajları kadar doğal güzelliklerinin ve inanılmaz bir tarihi zenginliğe ev sahipliği yapmasının da rolü büyük elbette. Zira Muğla binlerce yıldır yerleşim merkezi dolayısıyla her köşesinde Muğla’da hüküm sürmüş medeniyetlerden izler ile karşılaşılıyor. Muğla’nın her köşesi güzel ancak bazı yerleri tabi ki biraz daha fazla tanınıyor ve daha çok insanı kendine çekiyor, Marmaris de bunlardan biri.

Doğanın en güzel hali Marmaris

Muğla ilinin 13 ilçesi arasında yer alan Marmaris Muğla Ege bölgesinde olmasına karşın Akdeniz’e kıyısı olan ve bu nedenle Ege ile Akdeniz’in tüm güzelliklerini bir arada sunan bir tatil cenneti olma özelliğini taşıyor. Özellikle doğal güzelliği ile tanınan Marmaris’in üç tarafı dağlarla çevrili ve bu da beraberinde tüm doğal güzelliklerin bir arada bulunması anlamına geliyor. Aynı zamanda ormanları ile de tanınan Marmaris ormanları sayesinde müthiş temiz ve bol oksijenli bir hava sahip ki sadece bunlar bile tatil için Marmaris’i tercih etmek için yeterli sebepler aslında ancak emin olun ki bu popüler tatil merkezi bunlardan çok daha fazlası ile dolu.

Marmaris koyları ülkemizin sayılı doğal harikaları arasında yer alıyor. Marmaris’te yapılabilecek en keyifli aktivitelerden biri günlük tekne turlarına katılarak Marmaris’in her biri eşsiz güzellikteki bu koylarını gezmek. Bördübet Koyu, Çiftlik Koyu, Kumlukbük Koyu, Selimiye Koyu, Abdi Reis Koyu, Gebekse Koyu ve Selimiye Koyu Marmaris’te bulunan en güzel ve ünlü koylar ama tabi ki ilçede bundan çok daha fazla koy var ve emin olun ki Marmaris koylarının hepsi adeta bir kartpostal karesinden çıkmışçasına güzel ve etkileyiciler.

Butik otellerle Marmaris’in tadı bambaşka

Marmaris butik oteller açısından oldukça zengin seçeneklere sahip. Tatil destinasyonu seçerken konaklamaya önem veriyor ve kafanızdaki konfora sahip konaklama yerlerinin bulunduğu yerlere yöneliyorsanız Marmaris’te buluna butik oteller kesinlikle tam size göre. Bir turizm merkezi olması sebebiyle Marmaris’te çok sayıda otel, motel, pansiyon ve son yılların en popüler konaklama konsepti butik otel yer alıyor. Samimi ve kaliteli ortamları ile dikkat çeken butik otellerden birini tercih ederek Marmaris tatilinizin çok daha keyifli olmasını garantileyebilirsiniz. Bu arada butik otel denilince çoğumuzun aklına yüksek fiyatlar gelse de Marmaris’te çok sayıda butik otel bulunması beraberinde fiyat seçeneklerinin de geniş olmasını getiriyor. İlçede yer alan butik otel alternatiflerini gözden geçirerek hem hayallerinize ve ihtiyaçlarınıza hem de tatilde konaklama için ayırdığınız bütçeye uygun bir otel bulmanız sandığınızdan çok daha kolay.

Grand Yazıcı Club Marmaris Muğla’nın sevilen tatil merkezi Marmaris’in en dikkat çekici otellerinden biri ve bu klas otelde Marmaris tatillerinin mükemmel geçmesi için en ufak detaylar dahi düşünülmüş.