Malkara Nihat Eker’i Son Yolculuğuna Uğurladı!

AHA TEKİRDAĞ- Malkara’nın tanınmış eşraflarından 1938 doğumlu 3 çocuk babası, ayrıca Belediye Meclis Üyesi Uğur Eker’in babası olan Nihat Eker, Salı gecesi yaşamını yitirmesi akraba, dost ve yakın çevresini hüzne boğdu.

Vefat haberi üzerine Malkara’nın çevre mahallelerinden de ilçeye akın eden, Gazi Ömer Bey Camii bahçesini hınca hınç doluran yüzlerce vatandaş Eker Ailesine başsağlığında bulundu. Gazi Ömer Bey Camii’ne getirilen Merhum Nihat Eker’in tabutuna eşi ve yakınları sarılarak bir süre derin yas tuttu. 

Cenazeye, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AK Parti Malkara İlçe Teşkilatı, Gümüşsuyu Labaratuvarı, Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan ve Malkara Belediye Meclis Üyeleri adına birer çelenk gönderildi.

Daha çok çiftçilikle uğraşmış olan ve Malkara’nın civar mahalle sakinleri tarafından da saygın kişiliyle tanınan Merhum Nihat Eker’in naaşı; Malkara Gazi Ömer Bey Camii’nde öğleden sonra düzenlenen cenaze namazının ardından dua ve gözyaşlarıyla Malkara Asri Mezarlığı’na defnedildi. 



RIZA DÖNER