Mali Müşavirlerin Piknik Keyfi

AHA ADIYAMAN-Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘Piknik Buluşması’nın üçüncüsü Mahmut Ensari Mesire alanında gerçekleştirildi.

Kahvaltı, öğle yemeğinin yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenlenirken, büyükler voleybol müsabakasında çocuklar ise ip çekme yarışmasında büyük çekişme yaşadılar.
 
 
Çok güzel bir hafta sonu geçirmenin keyfini yaşadıklarını ifade eden Adıyaman Adıyaman Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Nazif Atalay; “Geleneksel olarak başlatmış olduğumuz Piknik Buluşmasının üçüncüsünü hafta sonu Mahmut Ensari Mesire alanında merkez ve ilçelerimizde faaliyetini sürdürmekte olan odamız üyesi meslektaşlarımız ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Daha öncede belirttiğimiz üzere işimiz oldukça yoğun ve stresi en çok olan mesleklerden birisi. Sürekli işlem, evrak takibi ve mevzuatlardan oluşan yoğunluğumuzu bir gün olsun unutmak, uzaklaşmak adına oda olarak geçtiğimiz yıllarda başlatmış olduğumuz pikniğimizi bu yılda sağ salim bir şekilde gerçekleştirdik. Biz meslektaşlar sürekli bir araya gelip birbirimizi görme imkanı bulmaktayız. Ancak ailelerimiz böyle bir imkanı yok. Düzenlemiş olduğumuz piknik sayesinde merkezdeki ve ilçelerimizden gelen arkadaşlarımızın eşleri, çocukları birbirleriyle tanışma, kaynaşma imkanı bulmaktalar. Sabah çok keyifli bir kahvaltının ardından akşama doğru da güzel bir akşam yemeği yedik. Yemek sonrası bir kısım arkadaşımız koyu bir sohbete dalarken, bir çok meslektaşımız ise mesleğimizle ilgili sorun, sıkıntı ve yeni mevzuat değişiklikleri üzerinde fikir alışverişinde bulundular. Günün finalinde ise meslektaşlarımız arasında oynanan voleybol müsabakası oldukça çekişmeli geçerken, çocukların ip çekme yarışı büyüklere taş çıkarttı. Kısacası yoğunluktan, stresten uzak dolu dolu bir gün geçirdik.
Meslektaşlarımızın yanı sıra özellikle ailelerimizin de bir araya gelmesi kaynaşması, tanışması bizim için çok önemli. Çünkü biz büyük bir aileyiz. Bu bakımdan geleneksel olarak başlatmış olduğumuz Piknik etkinliğimiz her yıl devam edecektir. Bu vesileyle piknik programında katkı sunan, emek harcayan arkadaşlarımıza ve pikniğimize iştirak eden bütün aileye odam ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimiz bozmasın” şeklinde ifade etti.
Pikniğe iştirak eden Mali Müşavirler ise, düzenlenen piknik boyunca çok iyi eğlendiklerini ifade ederek, bir günde olsa stresten uzak bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını, meslektaşlar arasında dayanışma ve kaynaşma adına bu tür etkinliklerin oldukça verimli olduğunu ve bu vesileyle odası başkanı Nazif Atalay olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.


HABER-SERCAN SAKAR