Malatyalılar Bahçelievlerde değerlerine kefil oldu

Malatyalılar, Bahçelievlerde Ak Parti meclis üyesi Adayları Abdullah Alay, Necati Yaman ve Handan Özdoğan için kefil oldular.

Bahçelievler Ak Parti ilçe başkanlığı Malatyalı Meclis üyesi adaylarının tanıtım gecesini düzenledi. Geceye Malatyanın değerleri tam kadro katılarak adaylarına kefalette açık çek verdiler. Bahcelievler kongre merkezinde düzenlenen törenle Malatyalilar ülkenin bekası için Cumhur ittifakına destek verdiklerini bir kez daha haykırdılar . Bu özel geceye milletvekili Zafer Sarıkaya, Bahçelievler belediye başkanı Osman Develioğlu, Belediye başkan adayı Dr. Hakan Bahadır, Ak parti ilçe başkanı Ramazan Açıkgöz, Mhp ilçe başkanı Osman Çakan, eski ilçe başkanı Mehmet Kaya,  Malatya konfederasyonu ve Yeni Malatyaspor kulübü başkanı Adil Gevrek, Malatya dernekler federasyon başkanı Yılmaz Durmuş, Makon Kurucu başkanı Aziz Damar, Pütürge dernekler federasyonu başkanı Cihan Akköse, Küçükçekmece Malatyalılar dernek başkanı Mustafa Karakaş,  Mastöb gençllik kolları başkanı Bilal Elmas, Madef Bağcılar şube başkanı Aziz Ekici Ak parti kontenjan meclis üyesi adayı Göksel Erdem ve ismini sayamadığımız çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve 7'den 70'e Malatyalılar bu özel gecede yerlerini aldılar. 

Program sunucluğunu Ufuk Korkmaz'ın yaptığı gecede ev sahibi Ak Parti ilçe başkanı Ramazan Açıkgöz selamlama konuşmasında Malatyalılara övgü yağdırdı. Başkan Ramazan Açıkgöz "Beydağının eteklerine kurulmuş, Battalgazinin, Turgut Özal'ın şehri, Şehri güzel Malatya" diyerek başladığı konuşmasında Başkan Açıkgöz " Malatya 27 medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehir. Rabbim sizleri dünyada bir numara yapsın, " diyerek 31 Mart seçimleri için herkesin desteklerini istedi. 

Daha sonra Cumhur ittifakının ortağı Mhp ilçe başkanı Osman Çakan'da selamlama konuşmasında " Malatya insanı her zaman hakkın yanında yer almış ve yer tutmuştur. Cumhur ittifakının yanında Malatyalılar yer aldığından dolayı teşekkür ederim"dedi. 

Madef Malatya dernekler federasyonu başkanı Yılmaz Durmuş'da konuşmasında Bahçelievler belediye başkanı Osman Develioğluna bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Yılmaz Durmuş "Malatyalılar Cumhur ittifakının yanındadır. Her zamanda yanında olmuştur, olmaya devam edecektir. Malatyalı hemşerilerim toplumda sevilen sayılan bir millettir. "dedi. Seçim çalışmalarında salonda bulunan Malatyalılara seslenerek komşularını ikna etmelerini Ak Partiye oy vermelerini sağlamalarını istedi.

MAKOM  başkan vekili Esenler meclis üyesi Aziz Damar'da konuşmasında " Malatyalıların olduğu yerde bereket vardır, Malatyalılarla daha güçlü olacaksınız. Başkan adayı Dr. Hakan Bahadır'a başarılar diliyorum. Biz meclis üyesi adaylarımıza kefiliz. Malatyalılar Başkan adayımız Dr. Hakan Bahadır'ın arkasında ise bu iş olmuştur. "dedi. 

Bahçelievler belediye başkanı Osman Develioğlu'da konuşmasında " Malatya her zaman karşılığını vermiş, seçimlerde hep zirveye oynayan bir şehirdir. Seçimleri kazanırken hep Malatyalıların nefesini her zaman yanımda hissettim. Cumhurbaşkanımız Büyükşehir'in öneminden dolayı en kıymetlisini Binali Yıldırım'ı İstanbul'a gönderdi. Geçmiş dönemlerde İstanbul sıkıntılar yaşadı. Bir daha yaşatmamak için Ak Parti, MHP Cumhur ittifakına sahip çıkmamız gerekiyor. Ak Parti kuralı 3 dönemdir görev yaptık. 31 Mart akşamı sizden alacağımız güçle bayrağı Dr. Hakan Bahadır'a teslim edeceğiz" dedi.

Milletvekili Zafer Sarıkaya'da konuşmasında " Malatya anadolu demek, cumhur demek,Cumhur ittifakında Anadolu demektir. Dünün Türkiyesinde çamurları, Yasakları, yoksullukları hatırlayalım. 31 mart öncesi girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayalım" dedi.

Bahçelievler belediye başkan adayı Dr. Hakan Bahadır'da konuşmasında MHP ile aslanlar gibi Cumhur ittifakını kurduk. Karşımızdakilerden kokular geliyor. CHP'nin, İyi Partinin, Sadet partisinin seçmenine acıyorum. "diyerek kandırldıklarını dile getirdi. Başkan adayı Bahadır " İnsanı çocuk yerine koyuyor, kandırıyorlar adın a Millet dediler, üzülüyorum. Bahçelievlerde HDP ve iyi parti aday çıkartmadılar. Sadec CHP çıkarttı. Kimi Kandırıyorsunuz? Biz kapımızı gönlümüzü açıyoruz. Ülkemizi bayrağımızı sevenlere açıyoruz. Vatan hainlerine kapımızı kapatıyoruz." dedi. başkan adayı Dr. Hakan Bahadır yapacakları projelerden söz ederken Kadın emek merkezi, Dene yap atölyeleri, Engelliler parkı rehabilitasyon merkezi, Bahçelievler millet merkezi ve sosyal tesisler kuracaklarını dile getirdi. 12 bin otoparkın yapılacağını, pazar yerlerinin buralara taşıyacaklarını ve üzerlerinin yeşil alan olacaklarınıda sözlerine ekledi.Her çarşamba acık kapı ile vatandaşlarla randevusuz görüşeceklerini helal olan isteklerini derhal yerine getireceklerinide ifade etti. 

Bahçelievler Ak Parti meclis üyesi Adayları Abdullah Alay, Necati Yaman ve Handan Özdoğan ise selamlama konuşmalarında herkesten destek istediler. Program sonunda çekilen fotoğraflarla bu özel gün birkez daha Malatyalıların gövde gösteriyle objektiflere yansıdı.