KOSGEB İşverenlere Can Suyu Oldu

KOSGEB'den istihdam yönelik kredi imkanı işletmelerin büyümesinde ve yetişmiş eleman istihdamında işletmelerin profesyonel çalışmalarının önünü açıyor.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB), 2 ve 4 yıllık fakülte mezunlarına mesleklerinde veya isdedikleri bir işletmede görev alma yolunu açarak üniversiteli işsizliğin kara gün dostu oldu.  

geçmiş hükümetlerin yanı sıra devlet ilk defa işletmelere her konuda dokunarak imkanlar sunarak kaliyeteye ve profesyoneliğe doğru hizmet etmelerini sağlıyor. Bunlardan biride Kosgeb'in işltemelere yetişmiş eleman istihdamı desteği ile artık işletmelet dahada profesyonel. 

Akbaba Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı, Mustafa Akbaba, “KOSGEB sayesinde işletmemizde üniversite mezunu gençlerimizi istihdam ettirme şansımız oldu. KOSGEB gençler için bulunmaz bir fırsat. Hem bizler işletmemizi büyütüyoruz hem de gençler, üniversite mezunu olanlar iş sahibi oluyor. Bizlere sağlanan bu desteğe teşekkür ederiz. Ufkumuzu geniş tutuyor ve hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz.  “ dedi.