KIZILAY'ın şefkat eli yurt dışında gelen karantinadaki vatandaşların üzerinde

AHA İSTANBUL - Yurt dışında gelen karantinaya alınan vatandaşların hizmetinde Kızılay görev aldı.

Yıldız teknik Üniversitesi alanında bulunan Fatih öğrenci yurdu yerleşkesine yerleştirilen yurt dışında gelen vatandaşların bakım ve sosyal ihtiyaçlarını Kızılay üstlendi. Kızılay şefkat elini burada da bir kez daha hissettirdi.  İstanbul vali Yardımcısı Bahattin Atçı' nın koordinasyonunda vatandaşlara verilen hizmette Kızılay Genel müdür Yardımcısı İbrahim Özer, Beylikdüzü Kızılay şube Başkanı Atilla Kırali ve Güngören Kızılay şube Başkanı Erhan Tan bizzat organizasyonu yönetiyorlar. 

Beylikdüzü Kızılay şube Başkanı Atilla Kırali yurt dışından gelen vatandaşların bakın hizmetine Kızılay olarak da görev almanın mutluluğunu yaşadığını dile getirdi. Başkan Atilla Kırali yaptığı açıklamada "Nerede bir insan acısı veya derdi varsa KIZILAY oradadır. 

       Mensubu olmaktan gurur duyduğum kurumumuz adına yine zor bir görev üstlendik. 

       Yurtdışından gelen vatandaşlarımızın mecburi 14 günlük karantina altına alınmasında biz Kızılaycılara da büyük görev düşüyor .    

       Bütün misafirhanelerdeki vatandaşlarımızın ve görevlilerimizin yemek ve dağıtım işini KIZILAY üslendi. 

       Bize de İstanbul’da en cok misafir ağırladığımız Güngören’deki Fatih Sultan Mehmet ögrenci yurdunda  görev düştü. 

        Büyük bir özveri ile çalışan, her türlü sıkıntıya rağmen bıkmadan usanmadan çalışan  arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 

        Lütfen KIZILAY hakkında algı oluşturarak 152 yıllık herkesin bir parçası olduğuna inandığım HİLAL-İ AHMER’in yıpratılmasına müsade etmeyelim."dedi.