Hüseyin Terzi Omuzlarda Dualarla Son Yolculuğuna Uğurlandı

AHA İSTANBUL - Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hüseyin Terzi sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı



Aslen Rizeli olan Hüseyin Terzi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Ölümü ile sevenlerini hüzüne boğan Hüseyin Terzi için Güngören Gençosman Birlik camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Güngören Rizeliler Derneği başkan vekilide  olan Hüseyin Terzi, 52 yaşında kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti. Aslen Rizeli olan Hüseyin Terzi ölümü ile ailesini ve sevenlerini gözü yaşlı geride bıraktı.

En Acı Babalar Günü

Gençosman Birlik camii'nde düzenlenen cenaze namazı öncesi merhumun oğlu Hamza Terzi gözyaşlarını tutamazken babasının tabutu başında taziyeleri kabul ederek bu zor görevi amcası  Ahmet Terzi'nin desteği ile yerine getirdi. Genç yaşta eşini kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olan Hülya Terzi kızları, Hande, Handan ve Hale ile cenazedeki yerlerini alarak babalarının tabutuna uzaktan bakmakla yetinebildiler. Merhum  Hüseyin Terzi'nin  kızı ise babasının tabutuna son bir defa dokunarak göz yaşlarına hakim olamadı.

Evlat acısını yaşaya anne Meryem gelini ve torunlarıyla beraber oğlu için göz yaşları dökerken, merhumun babası Mehmet Terzi oğlunun naaş'ı başında ailenin büyüğü olarak metanetini koruyarak taziyeleri kabul etti. 

Güngören Rizeliler Dernek Başkanı Nevzat Yazıcı ve yönetimi  değerli bir hemşehrisini kaybetmenin acısını yüreğine gömerek Terzi ailesinin bu acı gününde yalnız bırakmadı. Nevzat Yazıcı uzak ve yakından cenazeye katılarak bu acı günlerinde kendilerini ve merhumun ailesini yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerini iletti.

İstanbul milletvekili Abdullah Başcı, Güngören Ak Parti İlçe Başkanı Ercüment Sever, İstanbul Amatör Spor Kulüpler Fedarasyonu yöneticisi Atilla Kırali, MHP ilçe başkan vekili Fatih Bak, Akbaba Haber Ajansı Yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba, Milli Gençlik Derneği İlçe Başkanı Hasan Bozkır, Milli Sporcu ve Antrenör Nedim Kuşcu, Mithat Aytan, Bahçelievler İlim Yayma Cemiyeti başkan yardımcısı Zafer Cerman  İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut, Gençosman Mahallesi Muhtarı Sebahattin Kefelioğlu, İMKB Okul müdürü Mesut Bölükbaşı, Konsiad Gençlik kolu başkanı ve Milli Gençlik derneği İstanbul gençlik kolları başkanı Furkan Başcı,  cenaze namazında yerlerini alarak Terzi ailesini bu acı günlerinde yalnız bırakmadılar.

Gençosman Birlik Camii'nde ikindi namazında cenazeye gelenler haklarını helal edip ellerini semaya açıp Hüseyin Terzi için dua edildi. İBB mezarlıklar müdürlüğü imamı Hasan Aras tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından merhum Hüseyin Terzi'nin naaş'ı Cebeci mezarlığına defnedildi.