Hüseyin Önderoğlu sevenlerini gözü Yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü

AHA İSTANBUL - Güngören'in en köklü ailelerinden olan Önderoğlu ailesi ataları Hüseyin Önderoğlunu kaybetmenin acısını yaşadı.

Aslen Erzincanlı olan Hüseyin Önderoğlu 84 yaşında hayata veda etti. 5 çocuk babası Hüseyin önderoğlu için Bahçelievler Yenibosna cemevinde cenaze töreni düzenlendi. Cemevi imamı Özgür Solmaz'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken semaya açılan ellerde edilen  dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi.

Rahmetli Hüseyin Önderoğlunun son vedasında ailenin dostları ve sevenleri saflarda yer alırken, cenaze namazında büyükşehir belediyesi meclis üyesi Ömer Lütfü Arı, Alaattin aktay, Şenol Yolbir, Güngören belediye meclis üyeleri Abdullah Kayaduman, Hasan çiçek,  Kenan Güler, Vahit Dikilitaş, Güngören cem ve eski başkanı Sabri canlı, CHP Eski il başkan yardımcısı Şükrü Metin, Güngören Sivas'lılar dernek başkanı Vedat kılıç ve ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu ve yakınları saflarda yerine aldılar. 65 yıllık hayat arkadaşına gözyaşlarıyla veda eden Gülendam Önderoğlu ile evlatları Ali Rıza Nadire Tuncay ve Serdar önderoğlu kardeşler Cem evli avlusunda taziyeleri tek tek kabul ettiler. Rahmetlinin yeğenleri Murat, çimen, Cengiz, Karatekin ise aile büyüklerini kaybetmenin acısını dostlarıyla paylaşarak yaşadılar. kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı omuzlarda dualarla uğurlandı. Namaz sonrası rahmetli memleketi Erzincan Çayırlı yeşilbük köyü ne duvarlarla uğurlanarak aile kabristanına defnedilecek.

Cenaze namazına hazır bulunan misafirlere cemevi sosyal tesislerinde ikramda bulunuldu.