Handan Öztürk'ten 'Kapadokyalı Vampir'

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Kapadokyalı Vampir" kitabının yazarı Handan Öztürk’ü Kartallı okurlarıyla buluşturdu. Kartallı sanatseverler, etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

 

Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde düzenlenen kitap tanıtımı ve imza etkinliğine; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ile Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar’ın yanı sıra çok sayıda Kartallı sanatsever katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Handan Öztürk, “Kartal, beni ben yapan yerlerden birisi. İnsani değerlerimi gerçek anlamda Kartal’da kazandım. Bana bu güzel fırsatı tanıdığı için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ise, “Böyle gruplar ile birlikte olmak çok hoş ve sıcak oluyor. Bu tarz toplanma etkinliklerinde bir renklilik var. Kitapsever olmak bambaşka bir şey. Ben de Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz adına sizlere saygılarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından yazar Handan Öztürk, okurları için kitaplarını imzaladı ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Etkinliğin sonunda Handan Öztürk’e, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak tarafından Kartal Heykelciği takdim edildi.