Günsiad İhsan Doğan başkanlığında kuruluyor

Güngören Sanayici İş Adamları derneği (GÜNSİAD) kuruluş çalışmaları için İhsan Doğan başkanlığında kuruluş çalışmaları başladı

Güngören sivil toplum kuruluşları çalışmalarında birliik beraberlikde öncülerden olurken büyük bir boşlukda dolduruluyor. İlçe genelinde faliyet gösteren iş adamlarıda kendilerini temsil edecek kuruluşu kurarak son noktayı koyuyor. Güngören Sanayici ve İş Adamları Derneği iş adamı eski siyasetci İhsan Doğan başkanlığında resmen GÜNSİAD  kuruluyor. Tekstil başkenti olan Güngören tekstil, ayakkabı, metal imalat ve bir çok sanayi dalının üretim veya yönetim merkezi konumunda iken İş adamları derneği ilede bir çatı altında toplanıyor. 

Kuruluş çalışmalarının son noıktaya geldiğini dile getiren Kurucu Başkan İhsan Doğan " Güngören'imiz dünya tekstil kenti olarak markalaşmışsada diğer sanayi iş adamlarınında bir çatı altında bir araya gelmesi birlik ve beraberlikde daha güçlü olmamızı sağlayarak geleceğimize güzel imzalar atmamız gerekiyor. Bizlerde iş adamları olarak bu birlikteliği bir çatı altında bir araya getirerek İş hayatına, sosyal yaşama, ilçemizin iç ve dış dünyada tanıtımına  dair çalışmalarla fayda sağlayacak bir kuruluş kuruyoruz. İlk icraatımızda  idare ve yöneticilerimizle bir araya gelerek yılın zamanını  tekstil festivali ilan ederek, ilçemizinde geleneksel bir festivali olacak.Gelecek yarınlar için gençlerimizi yönetici, iş adamı yetiştirmede çok özel çalışmalar yapacağız. Kuruluşunu gerçekleştireceğimiz GÜNSİAD Güngören Sanayici İş Adamları Derneği herkesimin kuruluşu olacak"dedi. 

İhsan Doğan Kimdir?

1974 Güngören doğumlu olup Aslen Kastamınu'ludur. İlk, Orta, lise eğitimini Güngören'de tamamladı. 35 yıllık İnşaat ve yan sanayinde işletmeleri ile hizmet verirken Kısa bir süre öncede tekstil sektöründe açtığı toptan satış mağazası ile hazır giyime yatırm yaptı. İhsan Doğan Uzun yıllar siyasette görev aldı. Sivil toplum kuruluşlarında ve kaymakamlık mütevelli heyetinde hizmet etti. Doğan ailesi geçmişinde Armatörlük yaptığından denizi iyi bilen, kaptan ehliyetine sahip bir isim. İhsan Doğan evli 3 çocuk babası.