Güngören'in değerleri Birlik Beraberlikte KAZA geldi

AHA İSTANBUL - Ardahan Posoflular derneği düzenlediği KAZ yemeği sofra bereketi ile Güngören'i sofra bereketinde buluşturdu.

Güngören 3 ay önce başlattığı sivil toplum kuruluşları ve ilçe siyasi parti ve yöneticileri ile bir araya gelerek bir olmanın en güzel örneğini veriyor. Trabzon dernek başkanı İbrahim Yılmaz'ın başlattığı birlik beraberlik buluşmalarında Güngören sahip çıkarak her ay il dernekleri sırayla ağırlama yaparak birlik beraberlikte düşman çatlatırcasına Tek Yürek olduklarını haykırıyorlar. Posoflular dernek başkanı Aydın Karadağ ve yönetimi gelen misafirlerini tek tek ağırlarken geceye özel KAZ ikramı yapılarak geceye ayrı bir lezzet kattılar. Doğusundan batısına kuzeyinden güneyine tüm yörenin sivil toplum kuruluşları başkanları bu özel Sofra bereketli de yer alırken Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman selamlama konuşmasında "ülkemizin içinde bulunduğu zor duruma iyi bir örnek veriyoruz. Birlik beraberliğimiz daim olsun" dedi. Siyasi Parti ilçe başkanları Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Baş, CHP ilçe başkanı temel Akkoç, Saadet Partisi ilçe başkanı Adnan Hacı Abdullahoğlu, iyi Parti İlçe Başkanı Ayhan Kurt yer alırken Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Özçiçek ve sivil toplum kuruluşları başkanları selamlama konuşmalarında birlik beraberlik vurgusunu dile getirirken kardeşlik kelimesi geceye damgasını vurdu. Verilen ikramda edilen dualarla gecenin hikmeti bir kat daha arttı. Selamlama konuşmasında Ardahan Posoflular dernek başkanı Aydın Karadağ Dernek çalışmalarını dile getirirken gençliğin daha çok derneklerde yer almasına diledi. 

Gece de ikram edilen kaz yemeği Ardahan Sulakyurt Köyü'nden özel olarak getirilerek misafirlere sunuldu. 

Bir ay sonraki toplantı Diyarbakır dernekler federasyonları tarafından misafir ederek Güngören'in değerleri ağırlanacak.