Güngören'de uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltı

AHA İSTANBUL - Güngören emniyet müdürlüğü uyuşturucuyla mücadelede yaptıkları son operasyonla iki kişiyi suçüstü yakaladı.

İstanbul Güngörende ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı asayiş. Güvenlik şube Narkotik ve park timlerinin yaptıkları operasyonda uyuşturucu satıcısı olduğu biline bir kişiyi suç üstü yaparak gözaltına aldılar.Ayrıca şikayetler üzerine Alkol satışı yapan bir iş yerine narkotik köpekler eşliğinde arama yapıldı. 



Güngören Akıncılar mahallesi inönü caddesi üzerinde tekel bayisinde kendilerine mekan yapan uyuşturucu satıcılarına karşı yapılan operasyonda suç üstü yapılırken satışa hazır paketlenmiş uyuşturucu , iki adet tabanca ele gecirilirken çete uyesi bir kişi ve tekel bayi sahibi göz altına alındı. Güngören emniyet müdürlüğü asayiş büro amiri Tolga Öztürk yönetimindeki ekiplerin operasyonunda vatandaşlar film seyreder gibi operasyonu seyrettiler.   Tekel bayisi baskınında yapılan aramada uluslar arası uyuşturuyla mücadelenin kahramanı akıllı köpek kuki de görev altı. Asayiş büro dedektifleri, yunus ekipleri. Park timinin katıldığı operasyonda iş yeri aramalarında polis uyuşturucular zulalar da çıkardı. Kimi uyuşturu paketleri dondurma dolabında çıkarken, kime zulalarda iki adetde tabancada ele geçirildi. Operasyonda 2 kişi göz altına alındı.  Yakalanan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol ile serbest kaldı.

Vatandaşların duyarlılığı suçlularla mücadelede emniyet güçlerinin elini kolaylaştırdıkları, verilen ihbarların tititzlikle incelenerek yerine getirildiği, suç ve suçlularla mücadelede nokta atışı ile kolaylıklar sağlandığı bir kez daha kendini gösterdiği yetkililerce bildirildi.