Güngören ailesi, Dr. Mehmet Yıldırım Çetin için yas tutuyor

AHA İSTANBUL - Güngören'in Gönül adamı Aile hekimi Dr Mehmet Yıldırım Çetin kalbine yenik düştü.

Aslen Mersinli olan Güngören ilçe sağlık müdürlüğü 30 ağustos Aile Sağlığı merkezi  aile hekimi Dr Mehmet Yıldırım Çetin kalp krizi sonucu hayata veda etti.  Dr. Mehmet Yıldırım Çetin'in ani vefatı sevenlerini yasa boğdu. Mesleğine aşık olarak bilinen, hastalarına abisi Dr. Mehmet Yıldırım Çetin 66 yaşında sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü. 1 Bir çocuk babası Merhum Dr. Mehmet Yıldırım Çetin Memleketi Mersin'e götürülerek aile kabristanına defin edildi. 

Rahmetli Dr. Mehmet Yıldırm Çetin için Kim ne söyledi?

Güngören ilçe sağlık müdürü Dr. Arzu Aydınlı'nın sözleri rahmetlinin nasıl bir ruh halinde meslek erbabı, aile dostu, gönül adamı olduğunu hissettirdi.

Dr. Arzu Aydınlı " Uzun yıllardır mesai arkadaşı olarak görev yaptığım Dr. Mehmet Yıldırım Çetin gönlü geniş, gönülleri kırmayan, her hastasıyla can dostu olan, hakkında sitem edilmeyen isimdi. Güngören dosktorunu değil ailesinden birini kaybetti. Kendisine Allah'dan rahmet diliyorum.Kederli ailesine ve mesai arkadaşlarımızada sabırlan niyaz ediyorum" dedi.

Yıllardır Güngören'de mesai arkadaşlığı yapan aile hekimi Dr. Arzu Tanacar ise rahmetliyi dile getirirken " Dr. Mehmet Yıldırım Çetin, iyi bir eş, mesleğinde titiz, hastaları konusunda fedakar, meslek aşığı bir insandı. Hayırda yarışan güler yüzlü , hoş görülü dünya meleği biriydi."dedi. 

Rahmetli Dr Mehmet Yıldırım Çetin için evinde düzenlenen mevlidi şerif'te okunan dualarla bir kez daha yad edildi. Rahmetlinin mesai arkadaşları aile dostları bu özel günde Çetin ailesini yalnız bırakmadı. 

Rahmetli Dr Mehmet Yıldırım Çetin'in 20 yıllık hayat arkadaşı Mehpare Çetin Mevlüde Şerife katılan tüm dostlarının taziyelerini tek tek kabul etti.