Güneşli Haber Gazetesi Yeni Haber Merkezi ve stüdyosuna kavuştu

AHA İSTANBUL - Bağcılar merkezli Güneşli Haber Gazetesi Yeni Haber merkezi ve stüdyosu törenle hizmete girerken Bağcıların tüm değerleri bu özel günde bir araya geldiler.

Bağcılar merkezli bölgenin en iyi gazetelerinden olan  Güneşli Haber Gazetesi 12. Kuruluş yıldönümünde yeni haber merkezi ve stüdyosunu törenle açtı. Bağcılar Güneşli merkezde bulunan Alimanoğlu İş merkezinde  açılışı gerçekleşen Yeni Haber merkezi ve Stüdyosu özel konukların katıldığı açılış programıyla kurdele kesimi ve dualarıyla hizmete girdi. Açılış programında Güneşli Haber Gazetesi yönetim kurulu başkanı Mithat Sayar ve yönetim kurulu Tolga Bora Elmas  gelen misafirleri tek tek karşılayarak tebrikleri kabul ettiler.   Açılış programında açılış programına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, başkan danışmanı Mehmet Sirkeci, Chp ilçe başkanı Av. Murat İmrek, Eski ilçe başkanı Zeki Çetin,  İyi parti ilçe başkanı Sururi Karabal, Saadet partisi ilçe başkanı Osman Baş, Başkan yardımcısı Yaşar Çeribaş,  Ak parti yönetim kurulu üyesi Nihat Ağdemir, Sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri,  spor kuılüpleri başkan ve heyetleri bu özel günde yerlerini aldılar. Kesilen kurdele sonrası okunan dualarla hizmete giren haber merkezi stüdyosunda katılımcılar yayına katılarak dilek ve temennilerini dile getirdiler. Açılış program sonrası çekilen hatıra fotoğraflarıyla bu özel gün ebedileştiridi. 

Açılışda konuşma yapan Bağcılar belediye başkanı Lokman Çağrıcı selamlama konuşmasında "Güneşli Haber Gazetesi Bağcıların Kültürüne ve sanatına çok büyük katkısı oldu" derken Saadet Partisi ilçe başkanı Osman Baş'da konuşmasında Bağcılar içerisinde haberleşmeyi yerel gazetelerimiz sağlıyor. İlçemizin en köklü gazetelerindendir. " dedi. Chp ilçe başkanı Av. Murat İmrek ise "  Sizler Bağcıların yerel unsurlarısınız, bizlerde siyasi unsurlarıyız. Bağcıları beraber götüreceğiz" diyerek tebriklerini iletti. İyi parti ilçe başkanı Sururi Karabal ise "Mithat Sayar MHP siyasetinde uzun yıllar beraber görev yaptık. Kendileri başarılı bir gazetecidir. Hayırlı olsun diyorum" dedi.