Guinness Dünya Rekorlu Milli Akrobat Manisa'da Büyüledi

Beş kez Guinness Dünya Rekoru kıran milli rekortmen ve akrobat İlker Çevik, Manisa’nın bu yıl ilk defa ev sahipliği yaptığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya & Gaziantep Tanıtım Günleri ve Yemek Şenliği etkinlikleri kapsamında düzenlenen sirkte sahne aldı.

Manisa’nın bu yıl ilk defa ev sahipliği yaptığı Yılbaşı, Hediyelik Eşya & Gaziantep Tanıtım Günleri ve Yemek Şenliği devam ediyor. Birbirinden farklı hediyelik eşya Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi görücüye çıktı.  100’den fazla standın yer aldığı etkinlikte, Gaziantep’in yöresel lezzetleri Manisalılarla buluştu. Eşsiz lezzetiyle dünyaya ün salan Gaziantep mutfağı, baklavasından içli köftesine, katmerinden kuru dolmasına, fıstığından deli acısına kadar yöresel lezzetler ve el işlemesi ürünler büyük ilgi görüyor.

MİLLİ AKROBAT BÜYÜLEDİ

Etkinlik kapsamında Fuar Merkezi’nde sirk gösterisi yapılıyor. Çocukların ilgiyle karşıladığı sirkte eğlence dolu anlar yaşandı. İllüzyonistlerin sahne aldığı sirkte, çocuklar yaklaşık 4 metre uzunluğundaki yılanı elini alarak, fobilerini yendi. Sirkte, beş kez Guinness Dünya Rekoru kıran milli rekortmen ve akrobat İlker Çevik de sahne aldı. Örümcek adam kostümüyle akrobatik hareketler sergileyen Çevik, büyük beğeni topladı.

Sirk gösterileri, 23 Aralık Pazar gününe kadar 14-16-18.00 saatlerinde Fuar Merkezi ücretsiz olarak ziyaretçilere sunulacak.

30 ARALIK’A KADAR ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAYACAK

Yılbaşı, Hediyelik Eşya & Gaziantep Tanıtım Günleri ve Yemek Şenliği, 30 Aralık Pazar güne kadar 11.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.