Gönül adamı Öztürk Yeşiltaş dualarla Toprağa verildi.

AHA İSTANBUL - Yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayan Öztürk Yeşiltaş sevenlerini gözü yaşlı geride bıraktı.

Aslen Ardahanlı olan 3 çocuk babası  Öztürk Yeşiltaş 66 yaşında sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak Hakka yürüdü. Güngören'in değerlerinden olan Öztürk Yeşiltaş'ın vefatı sevenlerini yasa boğdu. Rahmetli için Büyükçekmece mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreni öncesi rahmetlinin çocukları Selçuk, Özgür, Yasemin Yeşiltaş kardeşler kendilerini acı günlerinde yanlız bırakmayan dostlarının ve yakın akrabalarının taziyelerini tek tek kabul ettiler. Rahmetlinin eşi Çimen Yeşiltaş ise metanetini koruyarak göz yaşlarıyla 42 yıllık hayat arkadaşına gözyaşlarıyla veda etti. İBB mezarlıklar müdürlüğü imamının kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken semaya açılan ellerde edilen dualarda rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı sonrası rahmetli Öztürk Yeşiltaş'ın naaşı  dualarla uğurlanarak Büyükçekmece aile kabristanında toprağa verildi. 
Acılı aileyi yanlız bırakmayanlarasında yerini alan 30 yıllık rahmetlinin  dostu Günesiad Güngören Esnaf ve Sanayici İş Adamları dernek başkanı İhsan Doğan, rahmetli Öztürk Yeşiltaş'ı kelimelerle yad ederken " Gönül adamı,  Dürüst timsali, hak ve hukuku koruyan,  güler yüzlü, samimi , yeri doldurulamaz örnek bir insandı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kederli ailesinin ve sevenlerinin  başı sağ olsun" dedi.